Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a Wy wybieracie się dość daleko wiec lepiej zapytaj jak lekarz zapatruje się na taki wyjazd. Co do ruchów dzieciątka - faktycznie uczucie jest super :-) gorzej pod koniec ciąży jak łupnie w żebra :-) 
. Ja sporo rzeczy kupowałam na Allegro /używane po 1 dziecku/ w super cenach i super stanie....zresztą jak Alan wyrośnie będę robiła zestawy i wystawiała dalej na aukcje na Allegro - ciuszki po takim maluszku są nie zniszczone bo przecież ono głównie leży. A za to co sprzedam kupię większe ciuszki. Nie odkładam już ciuszków "na potem" bo więcej dzieci nie planuję....przynajmniej ja bo mój mąż planuje 
bo on córkę musi mieć i koniec 

przez moją lekarkę bo w tym dniu ma dyżur znajomy mojej gin i już mnie zostawią na rodzenie. Jednak tego wolałabym uniknąć bo wtedy poród będzie indukowany a tego nie chcę ...może się coś rozkręci w przyszłym tygodniu. Dzidziuś już jest gotowy do porodu - bardzo nisko ułożony i dobrze rozwinięty więc śmiało może już wyłazić