reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

A u mnie wszystko dobrze. Maluszek rośnie jak na drożdżach! Widziałam Twoje zdjęcie,bardzo ładnie wyglądasz!!! A Ty jak się czujesz?

reklama
Czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo wiec nawet nie staram sie was nadrobic. Mezus 2 tyg wrocil do domu nareszcie i tak jakos czas mija, niestety na koniec maja znowu ma wyjechac i znowu bede sama. Zaczelam sie rozgladac za inna praca bo moja mnie wkurza. Malej ida kly wiec caly dzien meczymy sie z goraczka ale i tak zle nie bylo. Zaraz robie sobie drinka i siadam przed tv

Ja bardzo dobrze, tylko brzuch za szybko rosnie:) chodze tylko w tunikach i zaopatrzylam sie w getry ciazowe z panelem, swietna sprawa za cale 15zl na allegro:) Zrobilam tez na allegro cala wyprawke z aventu i wyszlo mnie 60% taniej niz w sklepie. Polecam:)

Sprzedawca nazywa się się " aventtanio" , kupilam u niego 2 male butelki 125ml po 11zl, do każdej Z nich dostalam gratis po 5 pudełek avent razem z przykrywkami do przechowywania pokarmu (tylko sprawdz czy ten gratis jest w opisie aukcji), kupiłam po 15zl 2 wieksze butelki 260ml, do każdej z nich dostalam po 1 malej butelce 125ml gratis, czyli w sumie 6 butelek i 10 pudelek na pokarm za 42 zl, podczas gdy w sklepie 1 mala butelka kosztuje ponad 20zl. Polecam:) Wszystko przyszlo nowiutkie ofoliowane w oryginalnych opakowaniach, wysylka blyskawiczna.

Natala nie wiem czy czytałaś komentarze u tego allegrowicza,butelki zawierają szkodliwy bisfenol i są ze starych partii,może dlatego takie tanie,popatrz na etykiety

isabell28 nie nalezy tak do konca kierowac sie komentarzami, moze trafilo mu sie kilka ze starej parti a ze sama sprzedaje co prawda nie na allegro ale na ebay to wiem jacy ludzie potrafia byc niesprawiedliwi w swoich komentarzach. Kiedys sprzedalam ciuszki po malej, babka podala zly adres i z afera do mnie ze przesylka nie dotarla skontaktowalam sie firma kurierska, powiedzieli mi ze taki adres nie istnieje wiec nie mogli dostarczyc i przesylka jes w drodze do mnie, napisalam do babki a ona na to ze to moja wina bo ja powinnam srawdzic czy adres jest prawidlowy, dogadalam sie z firma ze dostarcza za mala doplata jeszcze raz, oczywiscie ta doplate zrobilm sama a baba i ta wystawila mi egatywny kmentarz. Potem sprzedawalismy sanki, babka probowala na sile przykrecic oparcie do do sanek i polamala, wyslalam jej dugie oparcie na wlasny koszt t jej srubki nie pasowaly i problemem bylo zeby poszla do sklepu i wlasciwe srubki sobie kupila wiec znwu to ja kupilm i wyslalam a i tak dostalam negatyw wiec czasami im bardziej sie starasz tym gorzej

cześć
ja również zainteresowałam się tymi butelkami od sprzedawcy "aventtanio" i napisałam do niego czy wszystkie butelki z aukcji zawierają BPA, w odpowiedzi napisano że tak zawierają BPA więc zrezygnowałam. Ale przynajmniej szczery sprzedawca bo napisał prawdę.

reklama
Cześć Dziewczyny!!
Witam Was już jako mamusia :) Urodziłam Piotrusia 27 kwietnia o 21:30 - miał 3600 i 53 cm.
Rodziłam w Świdnicy i było OK choć porodu nie wspominam miło bo trwał zbyt długo i bolał za bardzo (oczywiście to nie z winy szpitala tylko mojej wrednej szyjki macicy ;-) ) Nie będę Wam pisała szczegółów - wkrótce same będziecie przez to przechodzić.
Teraz uczymy się siebie nawzajem - czasami nie jest lekko ale szczęście i radość z synusia jest przeogromna.

LadyNataly- leżałam na sali z mamą bliźniaków. Miała dziewczynkę i chłopca - 2100 i 2800- śliczniutkie, ale żeby przybierały na wadze musiała się nieźle napracować nad laktacją (urodziła je w 34 tyg. ciąży) i albo je karmiła, albo siedziała na sali z laktatorem, ale opłacało się bo dzieciaczki rosły jak na drożdżach.
Kiedyś rozmawiałyśmy o szpitalu i myślę, że przy bliźniakach zdecydowałabym się na szpital w świdnicy nie w dzierżoniowie - tam jednak mają porządny oddział dla noworodków i chyba lepiej wyposażony. Chodziłam na ten oddział (patologia noworodka) karmić Piotrusia jak miał żółtaczkę i był naświetlany. Nie wiem jak to wygląda w Dzierżoniowie ale tam było na poziomie :)

Do góry