Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak![]()
superWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak![]()
ale sie wystawiłWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak![]()
Dziękujęsupergratulacje
![]()
ja za to mimo tego że tutaj na moim zdjęciu niby nie widać pisiorka to i tak w 100% będę pewna kto jest po prenatalnych w 30tcTakteraz już nie ma żadnych wątpliwości
![]()
To trzymam kciuki żeby było po Twojej myślija za to mimo tego że tutaj na moim zdjęciu niby nie widać pisiorka to i tak w 100% będę pewna kto jest po prenatalnych w 30tc![]()
Chłopca już mam 5 lat w czerwcu kończy wiec bardzo bym się ucieszyła jeśli to faktycznie dziewczynka aczkolwiek kto kolwiek to nie jest to i tak już kocham z całegoTo trzymam kciuki żeby było po Twojej myślia wolałabyś chłopca czy dziewczynkę? Ja już jedną córkę mam (8lat) więc z chłopca bardzo się ucieszyłam ☺
No tak, to oczywisteChłopca już mam 5 lat w czerwcu kończy wiec bardzo bym się ucieszyła jeśli to faktycznie dziewczynka aczkolwiek kto kolwiek to nie jest to i tak już kocham z całegoNo ale fajnie by było żeby na 100% wiedzieć jaką wyprawkę szykować jeśli chodzi o ciuszki
![]()