reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny, potrzebuje pilnie pomocy...

reklama
komentarz bardzo uszczypliwy, ale czy Ty przypadkiem niezapomnialas napisac w jakim miescie szukasz i czego konkretnie??
wydaje Ci sie, ze mamy beda wydzwaniac po ludziach i idiotki z siebie robic bo niewiedza o co maja zapytac, ani nawet w jakim rejonie?? :-D

pozdrawiam i zanim zaczniesz oceniac ludzi, sprawdz czy masz ku temu podstawy...

Źle mnie zrozumiałaś... zrobilo mi sie po prostu przykro, że nikt nie chce pomóc... chodzilo mi o to czy dałby ktos rade zadzwonic pod wskazany numer, np. podalabym linka do ogłoszenia i wszystkie potrzebne dane, ale to juz na pw, ale nikt sie nie odezwał... w zasadzie rozumiem...
Dlatego proszę o skasowanie...

bravo myszko!!!!! takie osoby jak ty bardzo lubie!!!!! podczytuje od dluzszego czasu to forum i tylko tematy "kreca sie" o socjal,pomoc,dodatki finansowe itd.oczywiscie nie wszystkie forumowiczki ale wiekszosc nowych.wiadomo,ze forum sluzy pomocy ale bez przesady kobiety,przyjechalyscie tutaj w ramach polepszenia sobie stopy zyciowej zarabiajac a nie wyzyskujac jc:no::no:

Hmmm... masz 3 posty, nie wiesz o co chodzi, a się wypowiadasz...

Nie chodziło mi o zaden socjal, tylko o pomoc w szukaniu mieszkania do wynajecia... Nie mialam sie tlumaczyc, ale nie moge przejsc kolo tego obojetnie...

reklama
Do góry