Annajenkins
Aktywna w BB
Hahahhahahhahahahhaha o tym nie pomyslalamJeszcze chłopak by się pomyliłNie zrobiłabym mu tego.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahhahahhahahahhaha o tym nie pomyslalamJeszcze chłopak by się pomyliłNie zrobiłabym mu tego.
![]()
Tak trzeba zychaha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjneji mogłam sobie tam sama siedzieć, oglądać ukrytą prawdę, jak mi się chciało bąka puścić to też się nie krępowałam
Dlatego my mamy w kapsułkachDziewczyny kupiłam właśnie olej z czarnuszki, macie jakiś tip jak to pić żeby się nie? To jest ohydne!
mój tup: nie pijDziewczyny kupiłam właśnie olej z czarnuszki, macie jakiś tip jak to pić żeby się nie? To jest ohydne!
Testuje ktoś w najbliższym czasie?
Ja mam nadzieje ze nie będę musiała bo też mieliśmy wypadek w ten weekend... I zaraz potem owulacjaJa zatestuje tylko w przypadku spóźnionego okresu, bo ja w poczekalni, ale z jednym małym epizodem![]()
Za późno, już kupiłam... z resztą potrezbuje podleczyć HPV - mam olej z czarnuszki z olejem z majeranku .... możecie sobie wyobrazićmój tup: nie pij![]()
A na co jest olej z czarnuszki?Dziewczyny kupiłam właśnie olej z czarnuszki, macie jakiś tip jak to pić żeby się nie? To jest ohydne!
Ja oleje pije z sokiem z aceroli - robię sobie takie szocika. Ale nie wiem jak bardzo źle smakuje ten z czarnuszkiDziewczyny kupiłam właśnie olej z czarnuszki, macie jakiś tip jak to pić żeby się nie? To jest ohydne!