A
Alabama89
Gość
Ale się uśmiałam na wątku ciąża przez pitting. Ja nie wchodzę raczej na te nowe wątki ale ten tytuł musiał skrywać coś grubego 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.Hahahhaha ja mojemu robilam zdrowe salateczki, soczki i szoty z imbiru na plemniczki![]()
To właśnie ta aperola tez jest taka fajna kwaśna i ma do tego dużo witaminy C wiec samo zdrowieNapisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce."
Będę próbować z cytryną albo sokiem malinowym
może z tabasco i sokiem malinowym niczym wściekły piesNapisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Rzeczywiście HealMe ma swój specyficzny, wytrawny smak, który nie każdemu przypadnie do gustu. Można stosować go jako dressing do sałatki, wzbogacenie koktajlu warzywno-owocowego lub dodać do niego niewielką ilość soku z cytryny lub soku malinowego, co zdecydowanie polepsza wrażenia smakowe.
Zdecydowanie lepiej smakuje również na zimno, więc warto przechowywać go w lodówce."
aperola, aperola, głodnemy chleb na myśliTo właśnie ta aperola tez jest taka fajna kwaśna i ma do tego dużo witaminy C wiec samo zdrowie![]()
czyli dobrze pisałam, że do sałatki!Napisałam do health Labs jak to pić i mi odpisali "Hej
Ja akurat lubie gotowac (pracuje tez w kuchni w domu opieki) i dla mnie to frajda. Ale tez rozumiem osoby, ktorym sie nie chceJa zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego![]()
A termomixu nie mam, ale mam taki procesor i w sumie robi wszystko. I tez go duzo uzywam. A ile dalas za swoj termomix?Ja zazdroszczę i podziwiam te osoby, które mają tyle samozaparcia, żeby robić te wszystkie zdrowotne rzeczy.
Niedługo przyjdzie mój wymarzony termomix, może to mnie zmobilizuje do tego![]()