Annajenkins
Aktywna w BB
No wlansie wczoraj w nocy juz nie bylo przerywanca, tylko porzadny finałRozumiem. Skoro tak, to faktycznie trzeba mu czasu, żeby sobie poukładał to w głowiemoże już niedługo znów będzie gotów
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wlansie wczoraj w nocy juz nie bylo przerywanca, tylko porzadny finałRozumiem. Skoro tak, to faktycznie trzeba mu czasu, żeby sobie poukładał to w głowiemoże już niedługo znów będzie gotów
![]()
nie ma to jak porządny finałNo wlansie wczoraj w nocy juz nie bylo przerywanca, tylko porzadny finałzapytal, czy mam nasze magiczne gumki, a ja juz nie odpowiedzialam, bo mi smutno zrobilo, ale jednak polecial na zywiol. Nigy nie ryzykowal, tylko wtedy jak sie faktycznie staralismy. No wiec mam malutka nadzieje
![]()
W ogóle nie miałam co oglądać na Netfix, więc oglądam na CDA... Turecki serial. Tak, właśnie tak. Ale to jest z gatunku tych zabawnych, także fajnie się ogląda. No i fabuła jest wspaniała (czyt. Główny aktor Can Yaman)
Polecam, choć istnieje ryzyko odkochania się w starym i zakochania w głównym aktorze![]()
to ja jestem weteranem przerwyanego xD ale teraz tak sobie myślę... Przerywany uprawiałam nie tylko z moim mężęm i nigdy nie wpadłam. Może to jednak ja mam jakiś problem większy :/O fak, sprawdziłam w google
Rany, wiecie że ja chyba nigdy nie uprawiałam seksu przerywanego![]()
Ja chyba tez nieO fak, sprawdziłam w google
Rany, wiecie że ja chyba nigdy nie uprawiałam seksu przerywanego![]()
Ja tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstydto ja jestem weteranem przerwyanego xD ale teraz tak sobie myślę... Przerywany uprawiałam nie tylko z moim mężęm i nigdy nie wpadłam. Może to jednak ja mam jakiś problem większy :/
ej wiecie co, jak kiedyś byłam dzieckiem i byłam na basenie odkrytym to chciałam się zanurzyć i usiąść na dnie. Nie mogłam, bo mnie wypierało więc chciałam się zaprzeć o nogę mojego brata. Ja się wynurzam, a złapałam jakiegoś obcego chłopa za noge xD i mówi "o, za nogę mnie złapała. Dobrze, że nie za tą trzecią..." Boże xD
Zachęcam do dzielenia się przypałami
kompletnie nie umiem sobie zobrazować o czym mówiszJa tak samo. Tez mialm raz wpadke z bylym kilka dni przed owulacja i tez nie zaszlam (dzieki Bogu). Jak sie staralismy z mezem yo dopiero po 4 miesiacu zaszlam. Byl to dokladnie dzien owulacji. I wiecie dlaczego zaszlam? Bo wczeniej mialam w glowie, ze jak maz konczy, to ta sperma musi miec miejsce i tak sie ustawialam, zeby maz byl jakies kilka centymetrow od szyjki. A pozniej wszystko i tak sie wylewalo. No i w ten dzien jak zaszlam w ciaze to akurat wycelowal dokladnie w szyjke. Nawet mi nic nie mowcie, taka glupia jestem, ze az wstyd![]()