KAROLA2525
Fanka BB :)
A byłaś odpowiednio przygotowana do badania? Byłaś wyspana, nie uprawiałaś seksu w okresie 2 dni przed badaniem, ograniczyłaś jakieś stresujące sytuacje? To wszytsko ma niestety znaczenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A byłaś odpowiednio przygotowana do badania? Byłaś wyspana, nie uprawiałaś seksu w okresie 2 dni przed badaniem, ograniczyłaś jakieś stresujące sytuacje? To wszytsko ma niestety znaczenie.
mój ojciec nie żyje od 15 lat, teść od 5, dzieci z dwiema matkami, także doskonaleA mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?
Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
Nie uprawiałam, jedynie co w dniu badania zaspałam :/i też szykowanie na szybkoA byłaś odpowiednio przygotowana do badania? Byłaś wyspana, nie uprawiałaś seksu w okresie 2 dni przed badaniem, ograniczyłaś jakieś stresujące sytuacje? To wszytsko ma niestety znaczenie.
Mój chyba w ogóle zapomniał. Przypomniałam mu żeby zadzwonić. Na dzień matki akurat mama była u jego siostry która mieszka niedaleko więc pojechał z kwiatkiem. Mnie dzień mamy nie rusza, bardziej skupiam się na tym że moja mama jest super i jej dziękuje za wszystko. Ale to też pewnie wynika z tego, że staramy się od paru miesięcy i to że sikam na testy w tym mc jak głupia to wynika z mojego nakręcenia się. Stary póki co ma luźne podejście, chce… ale bez spiny jakiejś zbędnej.A mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?
Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
Tak potwierdzonaA po co robiłaś estradiol i prolaktynę po owulacji?
7/8 dni to progesteron i jak ktoś bardzo napalony to beta.
Owulacja potwierdzona monitoringiem?
Mnie to kompletnie nie ruszało, a mojego starego tez nie rusza. Po co wspominać, rozwodzic się nad tym co by było a nie jest. Ale ja jestem bardzo mało emocjonalna i mało co mnie rusza. Jeśli ktoś jest z natury wrażliwy, to pewnie było mu przykro. Ja kompletnie nie należę do takich osób i jest mi z tym mega dobrzeA mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?
Na różnych stronach pisało że powinno się zrobić więc zrobiłam.
Tak monitorowany.
ja jestem na progesteronie od 2. dnia po inseminacji czyli od 153 dni i zaliczyłam dzięki niemu epizod depresyjny w ciąży (nie polecam). Ale ja jestem na naturalnym, bo a)tak mi w Danii kazali b)dużo lepiej się wchłania c)jest w żelu dopochwowym i nie trzeba ani łykać (i potem nimi wymiotować) ani nic nie wypływa ale też d)kiedyś brałam duphaston i miałam po nim realne myśli samobójcze.W ogole to się zastanawiam czy ta moja katastroficzna wizja świata nie jest trochę winą dupka. Bo chyba @lady_in_blue mowila, ze po nim są różne jazdy
ej dobra, to ja mam hit. Możecie się śmiać. Ale Mama ma kowid i poprosiła, żebym jej wyjęła ze zmywarki i trochę ogarnęła bo nie ma siły. To powiedziałam ok jak zadzowni i mnie zapisze na pazy xDDD@LadyCaro zaklepalam 3 terminy w przod na pazy, moge żyć spokojnie![]()
W 3 dniu cyklu też robiłam. Profilaktycznie powtórzyłam