U
użytkowniczka 212
Gość
WIdzisz, ja jestem nienormalna poza tym serio stęskniłam się z sikaniem na testy xDA ja @LadyCaro chcialam pisac ze tak bez testu bedziesz wino pic? Ale mowie dobra dam jej zyc xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WIdzisz, ja jestem nienormalna poza tym serio stęskniłam się z sikaniem na testy xDA ja @LadyCaro chcialam pisac ze tak bez testu bedziesz wino pic? Ale mowie dobra dam jej zyc xD
Ja tez?oj wiesz, że w realu byśmy się świetnie dogadałyz resztą jest tu kilka dziewczyn, które są jak moje zaginione siostry xD
Faktycznie xD ale też nie pamiętamJa tez?
Żartuję. Ja jestem zaginiona córka twoja i niematkawariatka. Chociaż już nie pamietam o co chodziło![]()
Ja nie mam siostry, tylko braci, więc chętnie zostanę Twoja siostra!oj wiesz, że w realu byśmy się świetnie dogadałyz resztą jest tu kilka dziewczyn, które są jak moje zaginione siostry xD
Zależy czy będziesz siedziec caly dzien w hotelu czy nie. Jeśli tak - bierz all. Jeśli chcesz zwiedzać, jeździć i podróżować HB starczy. Nie bedzie ci szkoda ze tracisz za co zapłaciłaś. A i przy HB czesto napoje do posiłku sa płatne, warto sobie przeliczyć.Pytanie do podróżujących: czy któraś z was brała kiedyś wycieczkę ze śniadaniem i obiadokolacją zamiast all inclusive i chodziła głodna? Oglądam właśnie oferty i zastanawiam się między ładniejszym hotelem a bh, czy brzydszy i all inclusive. Budżet niestety nie jest z gumy zeby wybrać taki z jednym i drugim
Ja kupilam mężowi. Ale na tym moja miłość sie konczy, gotować to bedzie sam, a ja będę przy oknie w 2 pokoju...Wpadam tylko się pochwalić, że ugotowałam bób i się zajadam - zapowiada się super noc z bąkami![]()
Deal!Ja nie mam siostry, tylko braci, więc chętnie zostanę Twoja siostra!![]()
Ja mam różoweDeal!(wirtualnie stuka się kieliszkiem)
Ja mam takie jazdy i schizy po lekach od tego immunologaTak, ja jestem właśnie na L4 bo mam takie jazdymasakra
Ale czego się nie robi ...
3Mam pytanko.
Nie licząc problemów z zajściem w ciążę - ile byście chcialy mieć dzieci?
Ja marzę, żeby urodzić jeszcze dwójkę. To będą takie małe wieśnięta![]()