reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ale moje drogie! Mam dla Was taką story odnośnie mojego starego!
On przed poznaniem mnie długie lata był singlem. Mieszkał sam i pielęgnował swoje pedantyczne nawyki.
I tak jak pierwszy raz nocowałam u niego i przed snem posmarowałm ręce kreme to on spojrzał na mnie jak na debila i powiedział "aleeee... weź to wytrzyj bo kołdrę potłuścisz" xD i ja se myślę człowieku to ciekawe co powiesz jak Ci cała nabalsamowana pod kołdrę wejdę :D

reklama
ja mam brzoskwiniowe refresh! 😂 🍷
A ja soczek pomarańczowy. To prawie śrubokręt ;)

0B00EB5F-2998-43C2-A7F3-0F2A3AD11A3C.jpegCEBBD455-29E9-418A-AAF5-4FC740F82619.jpeg

Mój chciał wcierke na wypadanie włosów. Zamówiłam mu. Nawet nie wie jak opakowanie wyglada. Krem kupił.. Nivea ten klasyczny tłusty niebieski. Dlaczego ? Bo zawsze miał w domu za dzieciaka to teraz tez chce mieć 🤦‍♀️ Nie używa ale ma 😃
o, to mój jeszcze miał okres, że chciał zagęścić zarost i tez mi mówi, że mam mu coś zamówić i się przypominał. Też nie wiem czy raz użył jak juz mu zamówiłam :D

Ale moje drogie! Mam dla Was taką story odnośnie mojego starego!
On przed poznaniem mnie długie lata był singlem. Mieszkał sam i pielęgnował swoje pedantyczne nawyki.
I tak jak pierwszy raz nocowałam u niego i przed snem posmarowałm ręce kreme to on spojrzał na mnie jak na debila i powiedział "aleeee... weź to wytrzyj bo kołdrę potłuścisz" xD i ja se myślę człowieku to ciekawe co powiesz jak Ci cała nabalsamowana pod kołdrę wejdę :D
Ja mam na przykład tak, że absolutnie nie cierpię wszelkich kremów i maści. Używam tylko kiedy bardzo muszę. I też mówię do Starego żeby się trzymał z daleka póki to się nie wchłonie :p.

reklama
Do góry