stokrotka_
Fanka BB :)
Ej, mam pytanie odnośnie kotów, bo ktoś tu wrzucał takiego ładnego. Co to za rasa? Mnie wszystkie koty omijają szerokim łukiem
ale zastanawiam się nad jakimś zwierzakiem do mieszkania w bloku, bo mi pusto
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O to to dokładnieo, to mój jeszcze miał okres, że chciał zagęścić zarost i tez mi mówi, że mam mu coś zamówić i się przypominał. Też nie wiem czy raz użył jak juz mu zamówiłam![]()
Przed ciąża jak już zaczynałam pic wino, to musiałam je skończyć. Czasami przerazalam sama siebie.Ja kiedyś nie spojrzałam i kupiłam fresco frizzzante. Pije pije i nic nie czuje. Patrzę na butelkę, a ono ma... 5 procentmusiałam wypić całe
Mój po prostu pchał się samTo ja jestem w tej kwestii dziwna bo teraz w ciąży byłam sama na wszystkich wizytach (chyba trzech ?)jakoś w pandemii w pierwszej ciąży nie było wyboru, na wszystkich wizytach byłam sama, teraz wydaje mi sie to w 100% normalne i nawet nie pomyślałam o tym by go zabierać
![]()
O widzisz to lux, ja miałam kiedyś przypał jak z pępka wygrzebałam psie futroMoje psy w liczbie 4 włażą do łóżka i nic nigdzie nie włazi mimo wszechobecnych kłaków![]()
też mam zawód jak wino ma za mało procent xDJa kiedyś nie spojrzałam i kupiłam fresco frizzzante. Pije pije i nic nie czuje. Patrzę na butelkę, a ono ma... 5 procentmusiałam wypić całe