krasulkaa
Fanka BB :)
Wychodziły ale skurczow/boli nie było. Gin mowil wczoraj a dzis owulka. Dziś ciemniejszy niż wczoraj test owulakJa bym bardziej testom wierzyla jesli wczesniej ci wychodzily
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wychodziły ale skurczow/boli nie było. Gin mowil wczoraj a dzis owulka. Dziś ciemniejszy niż wczoraj test owulakJa bym bardziej testom wierzyla jesli wczesniej ci wychodzily
Te mierzenie nie dla mniemnie podbrzusze potrafi boleć przed owu, podczas owu i po owu, więc jednak wierzyłabym bardziej testom. Ale u mnie temperatura to najlepsza rzecz do ustalenia owu
Ja też lubię gadać, opowiadać, a przy tym gestykuluję dużo (ja tego nie widzę i nie ogarniam, ale jak tak mówią, to biorę to za pewnikja to na 1 roku studiów pracowałam na infolinii, to się dobrze wyrobiłam, a ogólnie że jestem paplą, to ja ogólnie dzwonię wszędzie i gadam wszędzie bez żadnego problemuhahaha
Ciesz się... Ja już te trzysta nieprzeczytanych zostawiłam na straty...Nieeee no, 3 godziny mnie nie było a tu tylko 3-4 strony?!
To mnie też pocieszylas bo stary dopiero z robótki wrocil także myślałam że owuulujr juz w południe a jego nie bylomnie podbrzusze potrafi boleć przed owu, podczas owu i po owu, więc jednak wierzyłabym bardziej testom. Ale u mnie temperatura to najlepsza rzecz do ustalenia owu
To raczej dopiero bedzieWychodziły ale skurczow/boli nie było. Gin mowil wczoraj a dzis owulka. Dziś ciemniejszy niż wczoraj test owulak
Ze słodkich polecam Monte Santinie probowalam. Pić to piłam gdzies w gościach jakas lampkę. Ja mówię o tym ze zdjęcia. Zapomnialam że ono było słodkie. Także teraz z moim problemem insulinowym odpada totalnie.
My pijemy tylko takieKur*a stary znowu wrócił z mlekiem bez laktozy![]()