U
użytkownik 207953
Gość
Ale strasznie jest na dworze. Normalnie upał jak pod Grunwaldem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile się spóźnia @?Teraz to już nie mam jak bo siedzę w pracy. Jutro mam nadzieję nie zapomnę bo ja uznaję tylko poranny mocz przed @![]()
A jeszcze nie spóźnia się w ogóle, jestem 3 dni przedA ile się spóźnia @?![]()
Hehe, nie chciałabyś dziś tego - spałam 3h a to już nie lata na takie bezsenne noce.Błagam niech ktos idzie za mnie do pracy. @Alabama89 @Wezu wystawie subste i zapłacę jak za złoto! XD
Aaa OkA jeszcze nie spóźnia się w ogóle, jestem 3 dni przed![]()
Ale spokojnie. To tylko dyżur npp. Musisz udawać ze słuchasz - jak ktos przyjdzie - i ze to co mówisz ma jakikolwiek sens albo odesłać do kolegi jak to prawo pracy czy zabezpieczeń społecznych XDHehe, nie chciałabyś dziś tego - spałam 3h a to już nie lata na takie bezsenne noce.
Swoją droga ja jestem osoba, która zasypia w drodze głowy na poduszkę a wczoraj się męczyłam do 4.
Ale spokojnie. To tylko dyżur npp. Musisz udawać ze słuchasz - jak ktos przyjdzie - i ze to co mówisz ma jakikolwiek sens albo odesłać do kolegi jak to prawo pracy czy zabezpieczeń społecznych XD
Spokojnie, tylko żartuje. Zawsze podchodzę do każdego tak rzetelnie jak tylko potrafię