pluto_nova
Moderator
Nie uwierzycie co się wczoraj wydarzyło u Nas w Castoramie… Matka chodziła sobie z córeczką i tej nagle zachciało się siku, więc ta mamusia wysadziła ją na kibel na ekspozycji i tam się wyszczała 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurvva no nie... a pamiętam, ze jak kiedyś chodziłam z Tomkiem po leroy to sie go spytałam, że ciekawe ile razy obsługa musiała ***** z tych ekspozycji wyciągac... Ja pierdole co za ludzie...Nie uwierzycie co się wczoraj wydarzyło u Nas w Castoramie… Matka chodziła sobie z córeczką i tej nagle zachciało się siku, więc ta mamusia wysadziła ją na kibel na ekspozycji i tam się wyszczała![]()
może powinnam tam robić z rana testy ciążowekurvva no nie... a pamiętam, ze jak kiedyś chodziłam z Tomkiem po leroy to sie go spytałam, że ciekawe ile razy obsługa musiała ***** z tych ekspozycji wyciągac... Ja pierdole co za ludzie...
kurvva no nie... a pamiętam, ze jak kiedyś chodziłam z Tomkiem po leroy to sie go spytałam, że ciekawe ile razy obsługa musiała ***** z tych ekspozycji wyciągac... Ja pierdole co za ludzie...
To ciekawe czy w ogóle w tych sklepach jest toaleta. Daliby taki znaczek ze strzałką przy ekspozycji, potem drugi znaczek z monitoringiem i może by załatwiło sprawę albo chociaż zmniejszyło ilość tych incydentów...kałowychPodobno to się często zdarza i nie tylko madkom z bąbelkiem![]()
i pewnie nic tym klientom za to nie robią…Podobno to się często zdarza i nie tylko madkom z bąbelkiem![]()
mój Stary pracował na studiach w decathlonie i notorycznie mu się zdarzało znaleźć ***** w przymierzalni albo np zużytą gumkę w buciePodobno to się często zdarza i nie tylko madkom z bąbelkiem![]()
tak, w każdej Casto jest łazienka normalnieTo ciekawe czy w ogóle w tych sklepach jest toaleta. Daliby taki znaczek ze strzałką przy ekspozycji, potem drugi znaczek z monitoringiem i może by załatwiło sprawę albo chociaż zmniejszyło ilość tych incydentów...kałowych![]()
jest toaleta normalnie normalnie inni ludzie jakoś nie mają problemów, żeby ją znaleźć…To ciekawe czy w ogóle w tych sklepach jest toaleta. Daliby taki znaczek ze strzałką przy ekspozycji, potem drugi znaczek z monitoringiem i może by załatwiło sprawę albo chociaż zmniejszyło ilość tych incydentów...kałowych![]()
I to jest coś co mnie odpycha przed podjęciem pracy moich marzeń: pracy w lumpeksie. Ludzie to są świnie.mój Stary pracował na studiach w decathlonie i notorycznie mu się zdarzało znaleźć ***** w przymierzalni albo np zużytą gumkę w bucie