Agnes4312
Moderator
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
Słyszałyście o sztucznym łożysku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Np. z podręcznika "Historia i Teraźniejszość"...?Nie. Mi się śnią osoby, które mi się totalnie nie podobają i nie wiem co robią w mojej głowie. Historyczne postaci. Z tej nowszej historii. Nie pytajcie XD
Wcale nie rozbieżne! Np. organizatorka ślubów często ogarnia obie kwestie!Ja mam wymarzona prace albo przy organizacji jakich eventow albo florystykarozbieżne wiem
![]()
Bardziej historia i bardziej II WŚ. Chociaż pan prezes i jego brat tez mi się kiedyś przyśnili. Pan prezes był u nas na obiedzie razem z panem prezydentem KomorowskimNp. z podręcznika "Historia i Teraźniejszość"...?
Ale... ale... jak to?! Dla mnie upał to kara Piekła.Jest cudownie! Kocham upały! Moja skóra nie (mam jasną karnację i cerę naczynkową), ale ja tak!

Ja lubie tak 26-27, ale dzisiaj jest nieznośnieAle... ale... jak to?! Dla mnie upał to kara Piekła.
Oglądałam nawet "Inferno" w ten weekend ;-)
No i jestem szczęśliwa, że mój upał poszedł sobie do Was. Dziś 20'C, deszczyk, jest bosko![]()
No ale ja właśnie nie wiem czy to zrosty, bo może źle napisałam. Bo zrosty są wewnątrz jajowodu? Bo on mi powiedział że lewy jajnik jest lekko zrośnięty z macicąWiec ja bym nie była taka pewna jego drożności jeśli masz zrosty. Raczej cisnęlabym o drożność
Nie, ja tylko wywróciłam oczami, wkurzyłam się dopiero po badaniu, chodziłam po większych stresach kolejnego dnia i poziom był w porządku. Raz nawet gin kazał zrobić poziom nast dnia po usg transvag i poziom też był ok. Tracę nadzieję, bo co bym nie zrobiła, idzie zawsze w przeciwnym kierunku... Zaczynam myśleć że jednak nie jest nam pisane powiększenie rodzinyPewnie glupie pytanie ale skad wiadomo z ktorego jajowodu byla ciaza? Bo to ze z tego jajnika jest owu to chyba nie daje gwarancji ze i po tej stronie bylo w jajowodzie?
Kurcze a ta spina ze starym sie nie zaczela przed badaniem? Bo moze to mialo wplyw?![]()