U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tenJesli sr to ten o przedluzonym uwalnianiu to ten![]()
Nie chce nic mówić ale ja zaszłam w pierwszym cyklu na metforminieJak wykupie to Wam powiem![]()
Trzeba powtórzyć po 48hCześć dziewczyny, ja tu nowa i od kilku msc staramy się o dziecko. Dziś zrobiłam test i wyszła jasna druga kreska, poleciałam na betę a tam wynik 7... Jestem 3 dni przed okresem. myślicie że coś z tego może być??
Trzeba zrobić przyrost po 48h i ocenićCześć dziewczyny, ja tu nowa i od kilku msc staramy się o dziecko. Dziś zrobiłam test i wyszła jasna druga kreska, poleciałam na betę a tam wynik 7... Jestem 3 dni przed okresem. myślicie że coś z tego może być??
Ale bym się jarala ciąża Królowej Nasienia <3Nie chce nic mówić ale ja zaszłam w pierwszym cyklu na metforminie![]()
Oj tam, ja czasem pomijam wieczorną dawkę na rzecz winkaTo ten
No i kuniec z piwkiem i winem królowo![]()
Bo będzieAle bym się jarala ciąża Królowej Nasienia <3
Ale SR się bierze tylko na noc i działa dłużejOj tam, ja czasem pomijam wieczorną dawkę na rzecz winka![]()