U
użytkowniczka 212
Gość
Krzywą cukrową i insulinową 3 - punktowąJakie badania robiłas ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krzywą cukrową i insulinową 3 - punktowąJakie badania robiłas ?
A właśnie, a propos tych przeróżnych zastrzyków... wolicie/wolałybyście same, czy rzeczywiście, żeby mąż je wykonywał? Ja zdecydowanie jestem Zosią-samosią w takich kwestiach... Mój pierwszy Gonal wypadł w momencie, gdy i tak byłam sama w domu... ale zrobiliśmy to z mężem przez video call ;-)
Myślę, ze bez przesady z tym kosztowaniemDziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD
Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?
Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego
wiem, wiem, że rpzesada, dlatego mówię, że raczej z ciekawości pytamMyślę, ze bez przesady z tym kosztowaniemco do warzyw to patrząc co zalecała mi dietetyczka to one były normalnie wkomponowane w posiłek
![]()
Tak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...Dziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD
Ogólnie napoje dozwolone między posiłkami to kawa bez mleka i cukru, woda i pewnie herbata i ziółka?
A co np jak robie obiad i próbuję czy coś nie przyprawić, tego też się nie powinno? xD
Jeśli chodzi o warzywa do posiłku to normalnie je wkomponować czy lepiej np zjeść rpzed?
Od razu mówię, ze tak skrajnie nie będę podchodzić, ale jakoś ciekawa jestem tego wszystkiego
No jeśli to nie jest talerz makaronu „na spróbowanie” to powinna być gitaraTak prawilnie to nie powinnaś próbować, ale myślę, że nie ma takiej osoby co sama gotuje i nie próbuje...
To chyba tylko jak ktoś jest na diecie pudełkowej.
Warzywa to ma być główny składnik obiadu, reszta to dodatki![]()
instagram.com
wlasnie dziś znalazłam i zaobserwowałam ten profil![]()
Ona_insulinowa (@ona_insulinowa) • Zdjęcia i filmy na Instagramie
Obserwujący: 336, obserwowani: 693 posty: 0 – zobacz zdjęcia i filmy zamieszczone przez Ona_insulinowa (@ona_insulinowa) na Instagramieinstagram.com
Lubie jej profil, bo jest dietetyczką ale też stosuje zasadę 80:20 czyli 80% prawilnie, 20 nie.
I dużo wiedzy i robi też zdjęcia swoich zakupów
Ale jak tak poważnie, co to w ogóle za tekst i podejścieW sumie… XD
Normalnie warzywa w posiłku, przecież Ci się i tak wymiesza w brzuszkuDziewczyny sorry, ze się wpierniczam w zastrzyki, ale ja dalej z tą IO xD