pluto_nova
Moderator
ta na rurze to @LadyCaroTo my na spotkaniu staraczek po latachchyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ta na rurze to @LadyCaroTo my na spotkaniu staraczek po latachchyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD
U nas w mieście ludzie tak rzadko jeżdżą autobusami, że są za darmo xD od paru ładnych lat zresztą. No ale umówmy się, nie zarabiali raczej na tych biletachHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracyoł jea
![]()
Moja ulubiona historia z kontrolerami jest taka:Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracyoł jea
![]()
U męża na Śląsku tez jest darmowa. U nas za darmo tylko pieski XD (trzeba mieć kaganiec i książeczkę)U nas w mieście ludzie tak rzadko jeżdżą autobusami, że są za darmo xD od paru ładnych lat zresztą. No ale umówmy się, nie zarabiali raczej na tych biletach![]()
Spełnienia marzeń tych małych, tych dużych i tych upragnionych najbardziejHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
![]()
No dzień zaczął sie nieźleHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
![]()