U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra, biere.Inozytol poprawia jakość jajeczek, na pewno sobie nie zaszkodzisz, śmiało bierz
Tu nawet mam wrażenie, że niektóre nowe mieszkania są tańsze od tych z drugiej ręki... Nawet by mi nie zależało tyle na metrażu co na ilości pomieszczeń, żeby się dobrze zorganizować... Ale aktualnie na wynajem nawet nie ma w czym wybierać... Gdybyśmy naprawdę byli w ciąży, przeprowadzka byłaby konieczna. No ale nie będę się tym naiwnie martwić już teraz :-(My wynajmujemy ale jesteśmy na etapie szukania mieszkania do kupna. Jednak tutaj, podobnie jak u @MadameJS ceny są straszne... my chcemy minimum 3 sypialnie plus salon i osobną kuchnie wiec to koszt ok 400 tys euro nowe i ok 250-300 tys euro z drugiej ręki wiec rozrzut cenowy jest duży. Dodatkowo my bardzo mało płacimy za wynajem wiec nie mamy jakoś noża na gardle. Pewnie gdybym była w ciąży to byśmy się szybciej ogarniali![]()
Czekam na przypływ wenyI teraz @LaLaLaKoala jest przykro i już mi nie namaluje niczego![]()
U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale napewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymyDobra, biere.
Tu nawet mam wrażenie, że niektóre nowe mieszkania są tańsze od tych z drugiej ręki... Nawet by mi nie zależało tyle na metrażu co na ilości pomieszczeń, żeby się dobrze zorganizować... Ale aktualnie na wynajem nawet nie ma w czym wybierać... Gdybyśmy naprawdę byli w ciąży, przeprowadzka byłaby konieczna. No ale nie będę się tym naiwnie martwić już teraz :-(
No probuje zmienić awatar i ustawilam⁹ cenowke od kanapy, czego nie rozumiesz?U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale napewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymy
@LadyCaro co tu się odyebało
Zobacz załącznik 1420029
U nas raczej chodziłoby o piąte piętro... do którego miesiąca byłabym w stanie tu wejść...? A potem z dzieckiem, wózkiem, nie wiem czym jeszcze...U nas nie byłoby to konieczne bo mamy 2 sypialnie ale na pewno byłoby wygodniej i byłaby to motywacja, no ale zobaczymy![]()
Ale że 5te bez windy ?U nas raczej chodziłoby o piąte piętro... do którego miesiąca byłabym w stanie tu wejść...? A potem z dzieckiem, wózkiem, nie wiem czym jeszcze...
Dobrze ze zrobilam screena to będzie dla tych co przegapiliNo probuje zmienić awatar i ustawilam⁹ cenowke od kanapy, czego nie rozumiesz?![]()
Mi w ciąży wychodziły ujemne owulakiEj kobitki taka rozkmina !! Wiem że testy owu nie służą do wykrywania ciąży itp itddd aaale mam pytanko. Strzeliłem sobie owilaka z 2 dni temu No mozna by żec że drugiej kreski nic nie było. A że mi jeszcze jeden został dzos tez strzeliłam i ta druga kreska widoczna i mocniejszą XD COS MOZE ZNACZYC? Czy już jest cionsz?rozkmina i wtf czemu tak...