• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
Kochana trzymam mocno kciuki żeby tym razem to było to ❤️✊ u mnie było podobnie, przed Wielkanocą zrobiłam betę była 0 więc popiłam, a 2 dni po świętach już miałam cień na teście i też wyrzuty sumienia że się schlalam 😅 wierzę że wyczerpałas już swojego pecha i teraz będzie pięknie!🥰

reklama
jutro pójdę, w piątek robiłam ten sam test i był biały, a teraz takie rzeczy 😱 Na weselu dałam w palnik i na drugi dzień strasznie chorowałam… Serce mi wali jak głupie, jestem przerażona i się czuję jak małolata, która wpadła - poważnie! Tak strasznie się boję kolejnego poronienia…
Oby ten trzeci raz był szcześliwy! 3 raz - 3 dziecko: czasami znaki coś nam mówią

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry