Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I to tak się robi, ze najpierw gotujesz to mięso i na końcu wrzucasz ten cukiniowy makaron?LOL, ale chodzi tylko o formęMam taką maszynkę, która wycina z cukinii nitki przywodzące na myśl spaghetti. Makaron dla odchudzających się ;-)
Co robią lekarze?Leczo, leczo i jeszcze więcej lecza!![]()
Ja miałam właśnie awaryjne rozmrażanie i czyszczenie zamrażalki. Bo ktoś nie domknął i chujnia się stała.
Przy okazji: KOCHAM leczo
Ketchup rzeczywiście jest super, ale zrobilam go za dużo i sie przejadłPomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
Lasagne tylko zamiast makaronu daj plastry cukiniiPomocy! Dostałam worek kabaczków. Co z nich zrobić??
Tak to byłam ja. Uważam że byłabyś ogromną konkurencją dla dr Evy AriahKtoś mi tu proponował, chyba Wezu, żebym założyła kanał na YouTube. I tak sobie wyobraziłam, że sprzedaje za kase wróżby zapladniajace. Ktoś płaci, a ja mu wysyłam zaklecie, dostaje i czyta takie ***** jak tu piszemina takiej osoby pewnie by była bezcenna xD