Bibi89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam, Lady jest strasznie ślicznaAle ty musisz być ładna. Widziałyśmy figurę, akrobację na rurze, włosy, paznokcie....na bank twarz też masz śliczną, bo by nie pasowała do reszty![]()
Zdarzało się. Ale teraz oglądam Chirurgów (bo są na Disney’u)offtop: czy któraś z Was słucha podkastów kryminalnych?ja właśnie takie 'rozrywki' uskuteczniam
![]()
No mój dostał stresu w dzień ślubu XD wtedy kiedy ze mnie zeszło wszystkoMój Stary twierdzi, ze się nie stresował, ale jak mu mówię ‚a pamiętasz jak..’ to On robi wielkie oczy za każdym razem. Nie pamięta totalnie nic. Nic! Jakby tego dnia wgl nie było! Dobrze, ze są zdjęcia![]()
Ja tez nie. Ale nasze kończyło się o 2A wiecie, że mój stary nie sikał całe wesele? Był siku o 15 w domu i potem o 5 rano![]()
![]()
A skąd wiesz?Potwierdzam, Lady jest strasznie śliczna![]()
Ja piłam wódkę z oszukanych kieliszkówja nie rzygałam, ale za to wstydziłam się pić browary więc stary m chodził i sobie przelewałam to szklanki że niby sok jabłkowy
Panna młoda browarowa
U mnie też ciężko z dietą. Tzn w miarę je to co zrobię ale gotujemy pół na pół. Ja mu przemycam w daniach pomidory, czarnuszkę, warzywa (np dzis faszerowany baklazan), on jest odpowiedzialny za owoce morza i ryby. Ale lubi wypić cole, zjeść czekoladę czy usmażyć frytki na głębokim olejuDziewczyny proszę powiedzcie mi jak wasi mężczyźni podchodzili do diety? Niestety swojego nie mogę namówić do zmiany odżywiania![]()
Mój dalej chce umrzeć z boczkiem w krwiDziewczyny proszę powiedzcie mi jak wasi mężczyźni podchodzili do diety? Niestety swojego nie mogę namówić do zmiany odżywiania![]()