lady_in_blue
Fanka BB :)
Ludzie, którzy u mnie na wsi żyją z socjalu, zdecydowanie nie myślą o prywatnej szkoleI utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości
I pomijam w tym prywatną szkołę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ludzie, którzy u mnie na wsi żyją z socjalu, zdecydowanie nie myślą o prywatnej szkoleI utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości
Jeśli odchodzi ci żywienie, koszty mieszkania? Tak, myśle ze są w stanie się utrzymać.I utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości
myślę, że patologii to starczy, ba większość ludzi u mnie w mieście po studiach tyle nie zarabiaI utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości
Mam tak samo. W ogóle nie mam odruchu, że patrzę na cudzego niemowlaka i mam ochotę go pożyczyć na jakiś czas ;-) Moje dziecko to inna historia ;-)Mnie też irytują dzieci. Nie wszysykie ale nie mam na każde dziecko rekacji „aleeee słodziak” czy coś. W mojej rodzinie mam bardzo fajne dzieci grzeczne i urocze ale nie wszystkie niektóre są koszmarne![]()
Cześć! Miłej niedzieli również! Też wreszcie widzę nowe awataryHej kochane!
Witam Was w deszczowy niedzielny poranek. Mam do nadrobienia chyba ze sto stronMasakra po prostu
@pluto_nova życzę najlepszych wakacji ever! Dbaj o siebie!
@Anka_83 beta rośnie pięknie
Chcę być z Wami pamiętajcie, Instagrama nie mam, ale na priv pokażę Wam moją facjatę nadgryzioną zębem czasu
Miłego dzionka! Ja mam mocne postanowienie nadrobić dziś wszystko
Wreszcie widzę Wasze piękne nowe awatary![]()

Wczoraj szalał kolegaOooooch, nie zdążyłam...
Oj, mamy jakiś problem...
Nie udało nam się odnaleźć tego tematu.
Weź też pod uwagę, że życie w małych miejscowościach jest tańsze niż w Warszawie.I utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości