reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwna historia dziwna sprawa

Sama nie wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo taki prawdziwy okres był 13 czerwiec a potem mialam krwawienie 20 lipca .Szczerze to ja nie mam pojęcia kiedy pykło Na tą betę wkoncu nie poszlam ,ale jutro będę dzwoniła do gina na termin
Jak skoczysz na betę to będzie się dało więcej powiedzieć. Poza tym to serio moze być cp. Nie boisz sie?

reklama
I serio nie boisz się, że skoro ta kreska byla, potem nie było i teraz jest, to możesz właśnie zaliczać powtórkę? Serio jaki to problem zrobić betę i progesteron i przyrost bety?
Podpinam się .
Szczególnie autorki, że CP nie musi Ci dawać takich samych objawów jak wcześniej.

I serio nie boisz się, że skoro ta kreska byla, potem nie było i teraz jest, to możesz właśnie zaliczać powtórkę? Serio jaki to problem zrobić betę i progesteron i przyrost bety?
Kreski były cały czas tyle że o różnym zabarwieniu zrobilam wczoraj testy i jak widać na załączonym zdjeciu są wyraźne

W pierwszym poście napisałaś 16 lipca. Są kreski .
Następny temat założony w środę, tj. 23 lipca okres i testy negatywne .
Teraz znowu pozytywne..

Ja rozumiem chęć bycia w ciąży ale nie wydaje Ci się ,że jest tu coś nie halo? Serio ?

Załączniki

• Screenshot_20250729-091229.png
    Screenshot_20250729-091229.png
    227,4 KB · Wyświetleń: 24
  • Screenshot_20250729-091246.png
    Screenshot_20250729-091246.png
    111,2 KB · Wyświetleń: 25
Kreski były cały czas tyle że o różnym zabarwieniu zrobilam wczoraj testy i jak widać na załączonym zdjeciu są wyraźne
Sama pisałaś, że testy byly negatywne, a po drodze jeszcze zaliczyłaś krwawienie.
Ja nie neguję tego, że one są wyraźne, tylko dziwi mnie to, że nie chcesz choćby zobaczyć czy to prawidłowo przyrasta.

reklama
Trzymam kciuki żeby to nie była cp.. ale tak jak dziewczyny Ci piszą poszłabym na betę i progesteron, ja miałam takie bledziutkie kreski przed okresem, zrobiłam betę jakaś niska wartość wyszła już nie pamiętam, a za chwilę dostałam w terminie jakby miesiączkę, więc uznałam że to biochem, po tygodniu 1,5 tygodnia może zaczął mnie boleć brzuch i wtedy też nie zapaliła mi się lampka bo stwierdziłam aa jestem jakoś w okolicy owulacji, na następny dzień podczas jazdy samochodem dostałam takich boli, dreszczy, poty mnie zalały- już wtedy wiedziałam, że coś jest nie tak ale nie wiedziałam co szybko na sor cp w jajowodzie i pęknięcie jajowodu, i operacja na cito. Gdybym wtedy miała tą wiedzę pewnie inaczej by się to potoczyło, gdybym dostała tyle komentarzy co Ty tutaj z radami pewnie też inaczej by to się skończyło… dlatego nie rozumiem dlaczego uparcie nie chcesz tego sprawdzić przecież to dla Twojego dobra, nikt Ci źle nie życzy, ale to po prostu nie wygląda dobrze.

Do góry