reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne objawy

Dominika 20102018

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny
Staramy się z mężem już jakiś czas o dziecko, dwa tygodnie temu w niedzielę powinna być owulacja natomiast pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem że nie miałam bólu w podbrzuszu, zawsze ból był czy to prawa strona czy lewa. Gdyby nie to że było duża ilość śluzu lepkiego oraa kalendarzyk to tak naprawdę nie wiedziała bym że jest owulacja. No i we wtorek bardzo wysypaly mnie krosty tak jak zawsze przy owulacji. Okres pojawił się tak jak powinien w niedzielę natomiast też pojawiła się dziwna rzecz zawsze szprycowalam się tabletkami bol brzucha był duży nieraz budziłam sie w nocy natomiast teraz wzięłam może 3 od niedzieli gdzie tak naprawdę z reguły brałam ich więcej, no i teraz po kąpieli tak naprawdę krwawienie zatrzymalo się gdzie nigdy mi się tak nie zdarzało .
Czy powinnam zacząć się stresować np brakiem bólu owulacyjnego i np zmniejszony bólem okresu czy też zatrzymaniem okresu ??

reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny
Staramy się z mężem już jakiś czas o dziecko, dwa tygodnie temu w niedzielę powinna być owulacja natomiast pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem że nie miałam bólu w podbrzuszu, zawsze ból był czy to prawa strona czy lewa. Gdyby nie to że było duża ilość śluzu lepkiego oraa kalendarzyk to tak naprawdę nie wiedziała bym że jest owulacja. No i we wtorek bardzo wysypaly mnie krosty tak jak zawsze przy owulacji. Okres pojawił się tak jak powinien w niedzielę natomiast też pojawiła się dziwna rzecz zawsze szprycowalam się tabletkami bol brzucha był duży nieraz budziłam sie w nocy natomiast teraz wzięłam może 3 od niedzieli gdzie tak naprawdę z reguły brałam ich więcej, no i teraz po kąpieli tak naprawdę krwawienie...
Myślę, że nie masz powodu do stresu, zdarzają się cykle bezowulacyjne.
Gdybyś nie starała się o dziecko, to nawet byś tych "odstępstw od normy" nie odnotowała, więc podejdź do tego na spokojnie.
Powodzenia w następnym cyklu!

Cześć dziewczyny
Staramy się z mężem już jakiś czas o dziecko, dwa tygodnie temu w niedzielę powinna być owulacja natomiast pierwszy raz spotkałam się z przypadkiem że nie miałam bólu w podbrzuszu, zawsze ból był czy to prawa strona czy lewa. Gdyby nie to że było duża ilość śluzu lepkiego oraa kalendarzyk to tak naprawdę nie wiedziała bym że jest owulacja. No i we wtorek bardzo wysypaly mnie krosty tak jak zawsze przy owulacji. Okres pojawił się tak jak powinien w niedzielę natomiast też pojawiła się dziwna rzecz zawsze szprycowalam się tabletkami bol brzucha był duży nieraz budziłam sie w nocy natomiast teraz wzięłam może 3 od niedzieli gdzie tak naprawdę z reguły brałam ich więcej, no i teraz po kąpieli tak naprawdę krwawienie zatrzymalo się gdzie nigdy mi się tak nie zdarzało .
Czy powinnam zacząć się stresować np brakiem bólu owulacyjnego i np zmniejszony bólem okresu czy też zatrzymaniem okresu ??
Ja miałam jak ty zawsze po bólu wiedziałam Kiedy owu akurat w mc w którym zaszłam w ciążę bólu nie było a owu była co dziwne. Jeżeli chodzi o @ to u mnie przez pierwszy dzien tez tylko Ibuprom bo w krzyżu aż ból okropny ale były tez mc gdzie bólu nie było krwawienie 1 max dni potem tylko plamienie i po.@ .... skąd jak i dlaczego nawet się nie zastanawiałam...

Rozwiązanie
Do góry