G
guest-1681834848
Gość
Cześć, gdy spóźniała mi się miesiączka zrobiłam testy i wychodziły drugie blade kreski, jednak dwa dni później dostałam normalnie okres i trwał on ok.7 dni i mimo wszystko że te grubsze krwawienie minęło to od razu po okresie zaczęły się upławy, są obfite, albo żółte z nitkami świeżej krwi, albo właśnie różowe od krwi czy pomarańczowe, dodatkowo boli mnie delikatnie podbrzusze i mam uczucie parcia na pęcherz.. czy to było poronienie czy coś ? Okres miałam normalny jak zawsze ból, dużo skrzepów.. ginekologa mam w poniedziałek ale niepokoje się bo nigdy tak nie miałam, okresu nie mam od tygodnia ale te upławy cały czas, martwie się że coś się dzieje...( Od 23.11 nie współżyłam)
I jeszcze jedna sprawa dziś rano zauważyłam że mam jedną pierś twardą jak kamień, jak ją dotykam to czuję twardą gulę, co to może być, boli mnie też sutek, za wszystkie odpowiedzi dziękuję
I jeszcze jedna sprawa dziś rano zauważyłam że mam jedną pierś twardą jak kamień, jak ją dotykam to czuję twardą gulę, co to może być, boli mnie też sutek, za wszystkie odpowiedzi dziękuję