reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne zachcianki

A ja sama nie wiem co bym zjadła... W efekcie wcinam jabłka - przynajmniej zgagi po nich nie mam ;-)

Szopka jak ciasto? Ja to pojęcia nie mam o gotowaniu, już nie mówiąc o pieczeniu :-D

reklama
Ech Esia ..... czekam na małża może upiecze...:zawstydzona/y: Jednak nie mam dziś tyle energi jak mi się wydawało że mam. Bynajmniej nie do pieczenia ciast.:-D

O, to dobrze masz z takim małżem - mój w szczytowej formie pizzę zamawia ;-)
No nie będę taka okrutna - z 5 x zrobił kotlety i nawet raz naleśniki (ale kuchnia wyglądała jak po bombie ;-))

Ciasto rabarbarowe na ciepło z lodami pychota :-):-):-) Misiek obiecał znów zapolować na rabarbar...
A dobrze mam z nim to fakt, bo nie dość że w kuchni potrafi coś dobrego zrobić to i posprząta zwykle potem. Oj trafiło się ślepej kurce ziarenko :laugh2:

Esia nie lam sie,moj tez od wielkiego dzwonu gotuje,a kuchnia po jego gotowaniu to jak po trzeciej wojnie swiatowej wyglada:-D:-Dtyle mam zmywania

a ja ostatnio wcinam sokowe,owocowe lody---tonami:-D:-D

To zazdroszczę! :-)
Mój Małż też się stara - właśnie zjadłam pół pojemnika lodów tiramisu (mniam), teraz zapijam herbatką (bo zmarzłam :zawstydzona/y: ) a jeszcze czeka arbuz :-)

jeju ale mi smaka narobiłyście :-( a Biedronke własnie zamkneli a wdomu pustki, i co ja teraz zrobie?:hmm::confused:

Kot nie dośc że chorutki to jeszcze w pracy po godzinach siedzi niechca go do domu puścic, a on biedny taki zakichany, dobrze bedzie jak go ze zmiana o 22 wypuszczą ale poważna sprawa im wyszła:sad:

reklama
Oj dziewczyny, to macie dobrze, bo mój Mąż to nawet kanapki nie zrobi, bo jak twierdzi "do kuchni to ma dwie lewe ręce", a najbardziej mu smakuje jak ja zrobię. Za to nie mogę narzekać, bo jak mam na coś chęć to pójdzie kupić bez gadania.
Ale wiecie co? Może by założyć nowy wątek z jakimiś sprawdzonymi - najlepiej prostymi i szybkimi przepisami. Opowiadacie tu o takich pysznościach, że aż ślinka cieknie, a niedługo przypuszczam że nasz czas na gotowanie i wymyślanie dań będzie ograniczony, więc takie gotowce by się przydały. Co Wy na to?

Do góry