reklama
Ciasto rabarbarowe na ciepło z lodami pychota :-):-):-) Misiek obiecał znów zapolować na rabarbar...
A dobrze mam z nim to fakt, bo nie dość że w kuchni potrafi coś dobrego zrobić to i posprząta zwykle potem. Oj trafiło się ślepej kurce ziarenko
A dobrze mam z nim to fakt, bo nie dość że w kuchni potrafi coś dobrego zrobić to i posprząta zwykle potem. Oj trafiło się ślepej kurce ziarenko

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Esia nie lam sie,moj tez od wielkiego dzwonu gotuje,a kuchnia po jego gotowaniu to jak po trzeciej wojnie swiatowej wyglada
tyle mam zmywania
a ja ostatnio wcinam sokowe,owocowe lody---tonami

a ja ostatnio wcinam sokowe,owocowe lody---tonami

reklama
Oj dziewczyny, to macie dobrze, bo mój Mąż to nawet kanapki nie zrobi, bo jak twierdzi "do kuchni to ma dwie lewe ręce", a najbardziej mu smakuje jak ja zrobię. Za to nie mogę narzekać, bo jak mam na coś chęć to pójdzie kupić bez gadania.
Ale wiecie co? Może by założyć nowy wątek z jakimiś sprawdzonymi - najlepiej prostymi i szybkimi przepisami. Opowiadacie tu o takich pysznościach, że aż ślinka cieknie, a niedługo przypuszczam że nasz czas na gotowanie i wymyślanie dań będzie ograniczony, więc takie gotowce by się przydały. Co Wy na to?
Ale wiecie co? Może by założyć nowy wątek z jakimiś sprawdzonymi - najlepiej prostymi i szybkimi przepisami. Opowiadacie tu o takich pysznościach, że aż ślinka cieknie, a niedługo przypuszczam że nasz czas na gotowanie i wymyślanie dań będzie ograniczony, więc takie gotowce by się przydały. Co Wy na to?
Podziel się: