reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne zachcianki

reklama
Ojejku, ile tu fajnych smakowitosci wymieniacie!!! Ja dzis jadlam wolowinke w sosie grzybowym z kasza gryczana i buraczkami-straszna mialam ochote, ale teraz to zjadlabym te placki z jablkami :-D :laugh2: :-)

Kachasek, ty to potrafisz "smaka" narobić :-D ;-) .
Jutro idę rano po młodą kapustę i zrobię bigos, mniam. A dziś miałam straszną ochotę na szpinak i okazało się, że moja mama chyba mnie wyczuła bo zrobiła. Zjadłam cała dużą michę. Pychota :-).
No i do tego chyba jeszcze zupę ogórkową zrobię. To pokłon w stronę Luki :tak:.
I więcej na ten wątek nie zaglądam :laugh2:

założę się, że i tak tu zajrzysz:laugh2: ja też miałam nie zaglądać:-D
ale ta wołowinka z kaszą brzmi kusząco:tak:

Jasny gwint Kachasek :-D dzwonię do teściowej o ten bigos !! (ja się raczej nie podejmę tej roboty - ale zjeść ZJEM:tak: )

Dziewczyny, jesteście bez serca. :wściekła/y: Jak możecie tak sobie wymieniać te wszystkie smakowitości na oczach biednej witaminki, która nie jadła jeszcze kolacji!
Aż pójdę sobie zrobić coś dobrego. :-p:-p

Dziewczyny po wczorejszym całodniowym wygrzewaniu w ogródku jestem dziś tak naładowana energią, że chciałabym z tej okazji upiec ciasto z rabarbarem, który nie wiem skąd (ale się cieszę) znalazł się w mojej lodówce. Może macie fajny przepis na ciasto rabarbarowe?

reklama
Do góry