reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwny test

Dziewczyny jestem nowa. Od 3 dni robię testy ciążowe i sama nie wiem czy ostatni jest pozytywny czy wszystkie negatywny. 3 dni temu nie widziałam na teście nic. Wczoraj zrobiłam kolejny i wydawało mi się, że coś widziałam ale potem uznałam ze to moja wyobraźnia. Dziś zrobiłam kolejny i kreska jakby była ciut ciemniejsza niż wczoraj. Już sama nie wiem co myśleć a na betę mogę jechać dopiero w piątek 😔 ja zwariuje

Załączniki

• 6633C085-2DA5-4BD1-B547-415200D5B2EF.jpeg
    6633C085-2DA5-4BD1-B547-415200D5B2EF.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 493
  • 14DB0DE2-51BA-4B1A-A146-D31CE7BDE1A8.jpeg
    14DB0DE2-51BA-4B1A-A146-D31CE7BDE1A8.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 244
  • 4BE1DA5A-E8B9-4EEB-BB83-D5A435A925B4.jpeg
    4BE1DA5A-E8B9-4EEB-BB83-D5A435A925B4.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 275
reklama
U mnie takie testy zawsze pokazywaly druga kreskę nawet jak ciąży nie było. A dlaczego dopiero w piątek możesz pójść na betę?

U mnie takie testy zawsze pokazywaly druga kreskę nawet jak ciąży nie było. A dlaczego dopiero w piątek możesz pójść na betę?
Bo teraz męża nie ma w domu a ja bez auta. Miałam cień nadzieji, ale chyba czas się ocknąć. O syna starałam się ponad 8 lat. Miałam tez jedno poronienie w 10tc. Od narodzin syna minęły dwa lata, od roku się staramy. Boje się powtórki z rozrywki

Nie mam pojęcia co to za firma, były razem z testami owulacyjnymi. Ale czułość 10
a kiedy masz mieć miesiączkę?

Mam dokladnie te same testy . W tamtym miesiącu wychodziły mi tak jak tobie i ciąży nie było.
W tym miesiącu zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł wyraźny, a nawet kreska testowa ciemniejsza od tej kontrolnej.

Dla pewności zrób test innej firmy lub betę

Załączniki

• dedeb682-6cbd-4285-90ec-ad3622c824c2.jpg
    dedeb682-6cbd-4285-90ec-ad3622c824c2.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 111
a kiedy masz mieć miesiączkę?

Mam dokladnie te same testy . W tamtym miesiącu wychodziły mi tak jak tobie i ciąży nie było.
W tym miesiącu zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł wyraźny, a nawet kreska testowa ciemniejsza od tej kontrolnej.

Dla pewności zrób test innej firmy lub betę
U mnie z miesiączka jest mega problem. W tamtym cyklu spóźniła się o równe dwa tygodnie. Teraz o tydzień ale wiem ze owulacja była później

reklama
Do góry