Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z tymi szczepionkami to argument mają taki że po co szczepić jak nie ma tych chorób, ale dlaczego nie ma tych chorób ? bo są szczepienia i koło się zamyka. Nie będzie szczepień to zaczną się epidemie gruźlicy, krztuśca itp
Ja też uważam że szczepienia są ważne i tak jak każda z was boję się powikłań, ale jak zdecydowałam że będziemy szczepić w Norwegii i opuściłam w Polsce termin to z niecierpliwością czekałam na nr personalny aby małego zarejestrować i kontynuować szczepienia tutaj, Ale przynajmniej tutaj nie muszę płacić za niektóre szczepienia tak jak w Polsce.
A co do Reni to też mnie wkurza nie wiem czemu i fakt trzeba znaleźć to co nam odpowiada a nie słuchać jak wyroczni tego co mówią.
a wiecie, ze on bardzo dobre recenzje zbiera :-). wiecie jak tak o nim czytam to zastanawiam sie nad kupnem bo ile sie zaoszczedzi na tamponach przez 15 lat to troche jest a tu jednorazowy kosz 130 no i jakie ladne kolorki do wyboru hehe