• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Endokrynolog dziecięcy poszukiwany

Martinka43

Początkująca w BB
Dziewczyny czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego endokrynologa dla 3 miesięcznej córki z trójmiasta lub okolic?
Chodzi o nadmierne owłosienie.
Tylko nie chce usłyszeć od lekarza, że taka jej uroda bo ja mam z tym problem i ona też. Potrzebny lekarz, który ma z tym do czynienia.

Czy może któraś z was miała taki problem z dzieciątkiem i może mi powiedzieć jakie badania zrobić przed wizytą żeby nie jechać w ciemno bo nawet wyprawa do trójmiasta zajmie nam ok 4 h.

Pomóżcie

reklama
Dziewczyny czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego endokrynologa dla 3 miesięcznej córki z trójmiasta lub okolic?
Tylko nie chce usłyszeć od lekarza, że taka jej uroda bo ja mam z tym problem i ona też. Potrzebny lekarz, który ma z tym do czynienia.

Czy może któraś z was miała taki problem z dzieciątkiem i może mi powiedzieć jakie badania zrobić przed wizytą żeby nie jechać w ciemno bo nawet wyprawa do trójmiasta zajmie nam ok 4 h.

Pomóżcie

Elbląg ulica Żyrardowska Joanna Bautembach-Minkowska, zadzwon kobietka udzieli informacji szczegółowych.

Moja właśnie od urodzenia ma na czole, uszach, plecach i ramionach. Tylko one się nie wycierają a rosną.
No i na dodatek rosną też w innych miejscach np. Pod noskiem ma już całkiem duży meszek a po urodzeniu tego nie miała.

Moja właśnie od urodzenia ma na czole, uszach, plecach i ramionach. Tylko one się nie wycierają a rosną.
No i na dodatek rosną też w innych miejscach np. Pod noskiem ma już całkiem duży meszek a po urodzeniu tego nie miała.

A to faktycznie jakis problem moze byc. Moze na fejsie daj posta na jakiejs lokalnej grupie trojmiasta.

reklama

Pomóżcie
Ale skąd wiedza,że to problem endokrynologiczny? Robiłaś już jakieś badania? Jeżeli nie to może najpierw warto odwiedzić pediatrę. Jeżeli rzeczywiście jest problem to sam zleci odpowiednie badania i może lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry