reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Endometrium w 2 cyklu po zabiegu

Tez tak mialam po łyżeczkowaniu, z tym ze mohe endometrium sie nie poprawiło, a mimo to zaszłam w ciaze przy endometrium 6 mm i utrzymała się ta ciaza ,spokojnie poczekaj ,organizm musi dojść do siebie
Ale miałaś wtedy potwierdzona owulację? Ja raczej spisuje ten cykl na stratę.

reklama
Tez tak mialam po łyżeczkowaniu, z tym ze mohe endometrium sie nie poprawiło, a mimo to zaszłam w ciaze przy endometrium 6 mm i utrzymała się ta ciaza ,spokojnie poczekaj ,organizm musi dojść do siebie
Nawet nie wiedziałam, że tak się może zdarzyć 😳 Że endometrium nie wróci "do dawnej formy" po łyżeczkowaniu.

Ale miałaś wtedy potwierdzona owulację? Ja raczej spisuje ten cykl na stratę.
Ja po łyżeczkowaniu dopiero po roku zaszłam w ciaze ,ale serduszko przestało bic ,potem pol roku i 3 zdrowa ciąża, zmieniłam kwas na zmetylowany , acard , i owulacje dopiero po bromergonie wróciła, bo mialam za wysoka prolaktyna przez to nie było owulacji i cykle w caly swiat

Nawet nie wiedziałam, że tak się może zdarzyć 😳 Że endometrium nie wróci "do dawnej formy" po łyżeczkowaniu.
Ja nie wiem czy to po tym ,porpostu wcześniej nikt nie mówił że cos z nim nie tak , i u mnie moze tak było od zawsze, zawsze mialam skape ,nie bolesne cykle, po ciazy nic się nie zmieniło, krwawie max 2 dni ,przed i po @ mam plamienia i to tyle ,teraz mi to nie przeszkadza ,als jak chxialm zajsc to byl to problem

Hej, i jak sytuacja z @?
Po poronieniu w listopadzie i cp w grudniu 2020. Jeszcze mi się cykl nie uregulował. Dostałam właśnie wczoraj duphaston
Hej i jak sytuacja z @?
U mnie sytuacja podobna, też jestem po poronieniu i byłam u lekarza w 40dc, ponieważ też nie dostałam jeszcze @ i też mam endometrium 6,3mm i powiedziała że jest w porzadku. Dostałam luteinę i zobaczymy co dalej, ale powiedziała że to normalne, że organizm potrzebuje trochę czasu na regenerację.
U mnie 43 dc i nic.

reklama
Moje endometrium miało niecałe 7mm w 29 dniu po poronieniu. Czekałam na okres ale okazało się, że jestem w ciąży. Synek donoszony, zdrowy :)

Do góry