reklama

Fotki i filmiki

labudka wygladasz bardzo mlodo:tak:raczej stwierdzilabym,ze jestes po 20,a nie przed 30,a synus uroczy:tak::tak::tak::tak::tak:i zgadzam sie z dziewczynami,ze wloski ma zabojcze

anius Mati jest slodziutki i jaki maly zdolniacha:tak::happy:

reklama
labudka albo przeoczyłam albo pierwszy raz wkleiłaś swoją fotkę i nie wierzę że ty masz zaraz 30 oj nieeee a Borysek słodziaczek
anius wycieczka się udała ho ho

może my troszkę pobuszujemy na tym wątku Zdjęcie0731.jpgZdjęcie0730.jpgZdjęcie0725.jpgZdjęcie0685.jpgZdjęcie0664.jpgZdjęcie0630.jpgZdjęcie0426.jpgZdjęcie0657.jpg

Matik dziękuje:happy:
labudka a na tych zdjęciach z małym przystojniakiem to Ty??:szok: szczerze mówiąc wczoraj jak je oglądałam to pomyślałam, że skoro mówisz że już prawie 30 to tam ktoś inny jest:happy: wyglądasz na duuużo mniej;-);-)
jolek świetne minki robi Niko:happy: a co do wycieczek po pokoju to chyba musimy zacząć blokować szafki i szuflady bo młody otwiera wszystkie:sorry2:

labudka - faktycznie młodziutko wyglądasz :tak::-) Synuś super. A moje ulubione zdjęcie to to, jak bierze nogi do buzi :-D Czadowe!
anius - jaki mobilny :-D ciekawski świata!
jolek - mały żarłoczek :) musi mieć coś w buzi! Minki słodkie :)

labudka ślicznie się uśmiechacie:tak::-).

Anius noo super pełzaczka masz w domu:tak: Aby teraz patrzeć jak z mebli wszystko będzie spadało:baffled:;-).

jolek a twój Niko jakis odmieniony.:rolleyes2: Przytył gość, dorosły się taki robi:-D:-D:-D:tak:;-). A karoca I klasa.:tak:

dziewczyny, weszlam dzisiaj pierwszy raz od wczoraj na forum i normalnie skrzydeł dostałam :-) dzieki za miłe słowa - ale mi sie papa smieje.

anius super podróże, zwlaszcza te w okolicach stolu :-)

jolek widze, że Niko jest wszystkożerny :-D i miny strzela pierwsza klasa :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry