reklama

Fotki i filmiki

Anius a u was w domku taki rygor jak w wojsku panuje? Komandos I klasy.:tak::-D:-D:-D

anius rewelacja też tak chceeee

labudka mniam mniam :-D smaczne chrupki, stópki i.... Żywiec :szok::-D moj maly wczoraj tak sie dossal do butli po piwie :-) żalowalam ze nie mialam pod reka aparatu foto ;-)

Anius i u was króluje złocisty napój :-D od razu widać, ze to mali mężczyżni :-D twoj maluszek ladnie pełza :tak: i juz przedmioty w domu w zasiegu reki

jolek taki zaradny maluszek ;-) sam z kubeczka pije i juz chlebkiem sie zajada :-) chlebek z maselkiem czy bez?

z masełkiem własnej produkcji
DZIĘKUJEMY

reklama
Anius :tak: moj sam zbiera wszytsko co wpadnie mu w rece :tak:czesc mieszkania przygotowalismy na ta ewentualnosc i mamy tylko jedna półke nisko, a pozostale szafy sa pozamykane drzwiczkami, wiec przynajmniej nam balagany w szafach nie porobi :-p ale to co upoluje z podłogi to juz jego :-D

Faktycznie, Mateuszek jak wojskowy:tak::tak::tak: Gratki dla niego wielkieee!!!

A Hania wczoraj nie mogła doczekać się kąpieli.....;-)

Załączniki

• IMG_2087.jpg
    IMG_2087.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 156
  • IMG_2082.jpg
    IMG_2082.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 140
14b198k.jpg

2du9s3l.jpg

16lmpsp.jpg

,,,,pamiętacie jak sie chwaliłam:sorry2::-p nowym wózkiem dla Maxa, w ostatniej chwili właścicielka wozika sie rozmyśliła i mi go nie sprzedała, ostatecznie kupiłam zwykła parasolke maklarena, jest świetna, lekka i bardzo łatwo się ja prowadzi, przydała nam sie na te wakacje. Nie musiałam tachać blizniaka, bo jak Majka sie zmęczyła to jeżdziła w spacerówce, a Maxil w nosidełku u tatusia lub u mnie był. :-):-):-)

Hania jest niesamowita-śliczności!!!!!!!!
Miki:) Masz swietnego synka (wszystkie Twoje skarby sa cudowne:)) My tez uzywamy nosidelka, sparawdza sie jak nie chce mi sie brac wozka, albo ide niedaleko:) Rewelacyjna sprawa:) A Ty wyglądasz kwitnąco Mamusiu:)

A kuku:)

Załączniki

• 200908201301.jpg
    200908201301.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry