reklama

Fotki i filmiki

reklama
Labudka- przestrzenie są, bo mebli nie mamy:-D:-D:-D:-D

Aga- Jurand jest fantastyczny!!! piękne zdjęcia macie oboje :tak::tak::tak:

A ja wrzucam zdjęcie pt: "pół roku czy nie-wyspać się trzeba" ;-)

Załączniki

• IMG_2111aa.jpg
    IMG_2111aa.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 102
jejku jejku Jurand moja cudowna miłości .Na pierwszym zdj ma skarpetki? No właśnie i jaki Boski Blondi och

Haneczko śpij ,śpij bo jak mamą zostaniesz to spanie nie będzie ci dane ( no chyba ,że...)

Śliczne słodziaki, jak tak patrze na nasze dzieci , to jestem w wielkim szoku, jak ten czas ucieka, przeciez dopiero co rodziłyśmy i pokazywałyśmy nasze kruszynki, a teraz to na zdjęciach same bobasy, śliczności same.
jak ja kocham ten wątek !!!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak::-):-)

1.Mam juz pol roczku i jestem duzym chlopcem:-)
2.Na basenie z mamusia:happy2:bylo super
3.Moje pierwsze autko i to nie byle jakie bo ty spychacz:-D

Załączniki

• IMG_2010.jpg
    IMG_2010.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 115
  • IMG_1930.jpg
    IMG_1930.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_1959.jpg
    IMG_1959.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 118
Matrussa a mnie sie wydaje ze twoja corcia ladnie siedzi i sprytnie podtrzymuje sie poreczy :tak: moj maly tak na poczatku siadal a kilka dni pozniej juz sams ztywno siedzial ;-) pani rehabilitant byla pod wrazeniem jakie postepy poczynil :tak:

Tak ostatnio spi moja córa :-)
Zobacz załącznik 159980

fajnie :-D moj uwielbia spac w poprzek lozeczka :tak: tak aby nozki wystawaly mu za szczebelki :tak: a raz przylapalam go jak sie przekrecil tak ze nozki mial w miejscu gdzie powinien miec glowe :szok:

aga zapamietalam Juranda zupelnie inaczej :-D zmienil sie i chyba jest teraz blondynem :confused:

misia- Gracjanek przesłodki.:-):-):-)
Mam pytanie, czy to zdjecie na basenie robiliście cichaczem, czy u Was mozna na basenie robić zdjęcia ???? bo u nas jest zakaz, a szkoda bo jak jeszcze nie było Maxia to chodziłam co tydzień na basen i chciałam Majce pstryknać fotke, ale na ścianie jest wielki znak z aparatem przekreślony na czerwono [ zakaz fotografowania]:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry