reklama
dorotak
Fanka BB :)
Julka śliczna dziewczynka, córeczka tatusia :-)
Witaj emomadzia, Jagódka słodziutka, oby jak najszybciej wydobrzała, buziaczki :-)
Lolek na tym pierwszym zdjeciu to jak alpinista się wspina po fotelu

Witaj emomadzia, Jagódka słodziutka, oby jak najszybciej wydobrzała, buziaczki :-)
Lolek na tym pierwszym zdjeciu to jak alpinista się wspina po fotelu

Ale się zdjęć posypało:-) Bodzinka Ty to masz chyba Karolkowych tysiące:-) Super chłopak - i rzeczywiście aż trudno uwierzyć ze on wogóle ma czas spać
Dorota, Ewa - super dzieciaki macie, jak się świetnie bawią razem:-). Madzia świetnie wygląda - jak mały łobuziak - nei wiem czy brat da sobie z nia radę, mimo ze starszy
Juleczka - jak mała dama, a ostatnie zdjęcie - z pluchem w górze - git:-) Jagódka - śliczny malec. Wszystkie zdjęcia super.

Kasia robienie zdjęc to moje ulubine zajecie.Uwielbiam latać za wszystkimi z aparatem, a teraz jak mam cyfrówke to już w ogóle:-)Potem tylko na płytke i gotowe.Musze powywoływać fotki i będe miała z tym straszny problem, które

Nie dziwię się Bodzinka że będziesz miała problem z wyborem - chciałoby się mieć wszystkie!:-)Ja mam ten sam problem ze zdjęciami. Dawno Zosi żadnej sesji nie robiłam...Trza się wziąć, bo te dzieciaki tak szybko rosną...
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ostatnia edycja: