reklama
Pola 30
Fan(ka)
Wiecie, babeczki, ja bardzo lubię ten wątek z fotkami i filmikami. Nasze dzieciaki tak ślicznie rosną i się zmieniają. Aż miło popatrzeć. Naprawdę trudno mi uwierzyć, że niedługo minie rok...
madzia cudna dziewczynka
ja tez nie moge uwierzyc ze tak juz duzo czasu minelo pamietam jak rok prawie temu czekalysmy na nasze porody ktora bedzie pierwsza i opsywalysmy dolegliwosci ciazowe a tu masz nasze dzieciatka roczku dobijaja:-)

ja tez nie moge uwierzyc ze tak juz duzo czasu minelo pamietam jak rok prawie temu czekalysmy na nasze porody ktora bedzie pierwsza i opsywalysmy dolegliwosci ciazowe a tu masz nasze dzieciatka roczku dobijaja:-)
Obiecane fotki z wyjazdu do Karpacza
.
(1) Western City (2) Świątynia Wang (3) Wycieczka na Śnieżkę (to zdj z muzeum miniatur - wysłaliśmy pozdrowienia do rodziny i znajomych mms'em i wszyscy się nabrali ;-)) (4) Spacer po Karpaczu (5) Wodospad Szklarka
Dużo zwiedzania, bo to krajoznawcza wycieczka była

(1) Western City (2) Świątynia Wang (3) Wycieczka na Śnieżkę (to zdj z muzeum miniatur - wysłaliśmy pozdrowienia do rodziny i znajomych mms'em i wszyscy się nabrali ;-)) (4) Spacer po Karpaczu (5) Wodospad Szklarka
Dużo zwiedzania, bo to krajoznawcza wycieczka była

Pola 30
Fan(ka)
Kasiu-fotki śliczne. A ta meksykańska mnie rozbawiła do łez. Martyna bezbłędna:-)
Pola 30
Fan(ka)
Ewa-na zdjęciach rodzina wygląda cudnie. Dzieci ładne-czegóż więcej chcieć...:-)
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Kasia mała meksykanka supera
Ewa śliczna rodzinka
Jak mały zniósł mszę?

Ewa śliczna rodzinka