reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewa, Bodzinko - zdjęcia super. taka pogoda napawa wielkim optymizmem i aż chce się zdjęcia robic. ja również dziś zlapalam za aparat.

reklama
no a dwa ostatnie zdjęcia są z mojej posiadłości ktorą zaraz wystawiam na sprzedaż...;-):-)

Ewcia banda świetna:tak:
Anii Lilka śliczniutka i posiada kubulek atki jak Młody:tak:

Super fotki. Udane spotkania. Nie ma to jak wiosna. Zaraz przyjemniej.
A jesli chodzi o upływ czasu, to ja kilka dni temu odebrałm od siostry ubaranka po Martynce, takie od początku - sikałam ze śmiechu jak sobie przypominałam ją w śpioszkach i kaftanikach, które prawie mieściły się w dłoni, a tu za 5 dni u nas 1,5 roku stuknie. Zachęcam Was do wspomnień. :rofl2:

reklama
no to widzę że majoweczka nam się udała...Kasiu ty tak wspominasz noworodkowe czasy Martynki a zaraz będziesz miała powrót do przeszłości...hihihi...
Bodzinko, Inna super wyprawa w nieznane...na zdjęciach widać że bardzo się wszystcy polubiliście...Martynka dobrze Cię znowu widzieć:-p

Do góry