reklama

Fotki naszych pociech ;)

A to my... dawno sie nie pokazywałysmy :)

Majcia - jasne włosy,

maja3.jpgmaja2.jpg

Julcia - ciemne :)

julcia.JPGjulcia2.jpg

A to nasze najlpsze zabawki: myszka i Pampers :)

zabawa.jpg

reklama
ale nam tu zdjęćiami obrodzilo. Śliczne te dzieciaczki, a te maluszki, jeeeejjj, zapomina sie jakie to maleństwa byly, zwłaszcza to zdjęcie z tatą
Iws, a Twoje panny takie drobniutkie, piękne kobietki rosną.

to może i ja coś bardziej aktualnego wkleję. Jutro kończymy 9 miesięcy przecież :)

Asia:IMG_1358.jpgWojtuś:IMG_1372nk.JPG
wagonik...;)IMG_1353nk.jpg
ja już siedzę :)nk1.JPG
a ja się wolę poprzytulać...;)IMG_1363nk.jpg
jakiś inny ten świat za oknem...IMG_1388nk.jpg
pencil.png

iws, moja Asia jeszcze jesienią chodzilą w kurtce 0-3 ;) DOtąd pasowały na nie ciuszki 3-6, ale ostatnio coś urosły na długość wreszcie i już się nie mieszczą :)

Iws widzę że nasze dzieci mają takie same upodobania zabawkowe, mszka i pampek to najlepsze zabawki a i jeszcze paczka chusteczek:)
Dziewczyny przecudne te wasze dzieciaczki:)
A to moje "klocuszki"
Wiktoria P161110_15.230002.jpgZosiaP101110_09.210001.jpg

Jeju dziewczyny jakie małe Wasze pociechy, takie kruszynki, moje to juz dawno 0-3 nie nosza a teraz takie na 3-6 sa dobre i zaczynam wyciagac na 74, chyba ze moje jakies przerosniete :/

olis, to dobrze że rosną. Podejrzewam że po prostu luźno ubierasz dzieciaki, ja przez dlugi czas błąd robiłam i na styk im ciuszki zakłądałąm ( głównie jesli chodzi o body) bo tyle tego mialąm,że szkoda było nie ubrać. MOje dłuuugo miały 68 cm, z tym,że tulów dłuższy, teraz urosły na dlugość wreszcie i już im kupuję na 80 od razu, bo zmądrzałam ;) Ale takie rzeczy jak sweterki, spodnie czasem, tuniczki dla Asi czy bluzki z krótkim ( (zakładam często jako drugą warstwę na body z długim) są zwykle duużo luźniejsze, zresztą chyba 3-6 to jest tak do 68 czy 74 nawet. A moje urodzily się mając ok 44 cm, więc siłą rzeczy są mniejsze, choć ciężarem dorównują rówieśnikom

BAsia, moje też uwielbiają kraść pampersy, pudelko z chusteczkami, ostatnio dostały mój stary telefon a w przygotowaniu jest klawiatura od komputera ( mąż to informatyk;) Ale normalne zabawki też je interesują choć te proste najfajniej się sprawdzają i więcej mozna z nimi zrobic wbrew pozorom, ostatnio mąż im kupił taką wieżę z FP z miseczek naklądanych jedna na drugą i kulka grzechotka na wierzchu. Cuda można z tym wyczyniać, no i wystarczy na dwie osoby, nie wydzierają sobie zabawki bo ona się dzieli ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry