reklama

Fotki naszych pociech ;)

Lucka-śliczne masz dzieci,ale gdzie wlazł Daruś?
Yenefer-przesłodkie córcie!ale śmieszki z nich są:)

Kasiona-ale urosli!no identyczni są-jak moi!ślicznych masz synków!

IMG_8178.jpgLeon i Maks

Ostatnia edycja:
reklama
Ayla, ale na tej pierwszej fotce ten w ciemniejszej koszulce (Maksiu?) zalatuje do mojego Przemcia :) a tak w ogóle Maksiu i Leonek przystojniaki i bardzo podobni do siebie.

Jedynka ale duzi Twoi Panowie :) uroczo razem wyglądacie :)... ech ja tak mało mam zdjec z moimi .. bo zawsze to ja mezowi robie fotki

Ostatnia edycja:
dziekuje dziewczynki :) pauli boskie sa i te oczy.. :) ayla sliczni sa twoi panowie i zgadzam sie ze imiona wymiatają bardzo fajne i tak sie fajnie razem kompnuja maks i leon :D Jedynka tacy sie grzeczni wydaja :D uroczy i mamusia tez w pelnej formie :)

ayla fajne misiaczki, a takie czapki to chyba w h&m widziałam.
jedynka chłopcy są identyczni, super wygląda to zdjęcie Waszej trójeczki. Jeszcze tata by się przydał ale rozumiem że ktoś musi robić zdjęcia...Pozdrowienia dla wszystkich tatusiów :)))))

dzięki i tak ,czapole z h&m.
jedynka-duzi już ci Twoi chłopcy.śliczni!-do Ciebie podobni?mi sie z kolei wydaje że sa rózni.podobni ale inni.mówisz ze ile ważą teraz?
martwie sie czy moi nie za dużo przybierają,ale i tak sie ograniczam z jedzeniem,nigdy wiecej nie jedza niz 120 ml.a i tak potrafia 100 g dziennie przybrac.nie wiem o co chodzi...

reklama
ja tez zauwazylam tego ludwika heh i mowie mojemu ze sie dzieci myje w ludwiku teraz i wiecie co ...lyknal heh

Yenefer oni sa caliem inni tylo jak na brzuszku leza to moze troszke podobni na drugiej fotce tej ze mna widac ze inni :)chyba
Ayla Maciek wazyl tydzien temu 6,6 a Tomek 6. mowisz ze 100g dziennie??? to przez miesiac 3kg by bylo. ostro!!! a siwtnie wyglada Leoniusz-Krasnal heh bardziej jak smerf hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry