Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rainmanka słodziutkie te Twoje maluchy i chyba tak jak moje wogóle niepodobne 2ania super dziewczyny, zdjęcie z marchewką ekstra ayla ale oni są pulchniutcy
Oj tak czas bardzo szybko mija. W ciąży może troszkę wolniej za to jak dzieciaczki są już na świecie to masakra. Dzień za dniem a potem robią się z tego tygodnie, miesiace, lata....
2ania no kobietki 1 klasa ! wyglądają ślicznie i juz siedzą !! szok moja Zuzia to jak miala 5 miesiecy to tak siedziala, no ale kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju a zdjęcie z kremem rewelacja i jaki uśmiech
Dziekuje dziewczyny za mile słówka.Tez sie dziwie,ze juz tak siedza,jeszcze podrzymywane poduszkami,ale bez poduszek tez potrafia,ale nie chce ich obciazac za bardzo bo to chyba za wczesnie
Ania jak one pieknie siedza!Moje skonczyly 5 a tak nie siedza...sadzam ich s podparciem ale zaraz sie zsuwaja na plecy i nie chca.Ale u mamuni na kolankach siedzi sie fajnie...