reklama

Fotki naszych pociech ;)

coś na polepszenie humorku, moje dwie "tap madl"
Maja
_DSC95201.jpg

Lena
_DSC95221.jpg

Nie cierpią jak im coś zakładam na głowę, stąd te minki ;-)

reklama
YENEFER ładniutkie te Twoje lalunie:)moje tez nie cierpia ale opasek,bo jak im czapki wkladam to nie ma zadnego sprzeciwu:-)
Sorki za te smutasy wczorajsze ale mialam jakoms handre,która nadal trwa,pewnie minie po tym 21 i 22 styczniu!!!a potem powroci 14lutego(rocznica smierci taty i 16 marca(mamy)!!!!Takie to zycie okrutne,szok.Ale mam kochane 2 szkraby dla ktorych warto zyc:)

Ostatnia edycja:
a wiesz czego mi najbardziej szkoda? Tego że dziewczynki nie będą mieli dziadków od strony mamy. U nas to jest istny szał. To prawda że wnuki kocha się bardziej niż własne dzieci ;)

Yen podziwiam że one tak obojetęnie siędzą, moje są zbyt ruchliwe żeby im zrobić zdjęcie, razem to już wogóle, jeszcze teraz jak biegaja to ewentualnie z doskoku.

Luckaa a co ty! Wiesz ile dziesiąt zdjęć ja muszę zrobić żeby wyszło jedno nieporuszone? One ciągle się ruszają, a już zrobienie wspólnego zdjęcia graniczy z cudem.

reklama
Super!!! Jak ja bym chciała żeby moje już tak same bez moich nogawek chodziły. Stać stoją, ale ani kroku same ...

A piękna rzeczywiście piękna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry