Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
YENEFER ładniutkie te Twoje laluniemoje tez nie cierpia ale opasek,bo jak im czapki wkladam to nie ma zadnego sprzeciwu:-)
Sorki za te smutasy wczorajsze ale mialam jakoms handre,która nadal trwa,pewnie minie po tym 21 i 22 styczniu!!!a potem powroci 14lutego(rocznica smierci taty i 16 marca(mamy)!!!!Takie to zycie okrutne,szok.Ale mam kochane 2 szkraby dla ktorych warto zyc
a wiesz czego mi najbardziej szkoda? Tego że dziewczynki nie będą mieli dziadków od strony mamy. U nas to jest istny szał. To prawda że wnuki kocha się bardziej niż własne dzieci
Yen podziwiam że one tak obojetęnie siędzą, moje są zbyt ruchliwe żeby im zrobić zdjęcie, razem to już wogóle, jeszcze teraz jak biegaja to ewentualnie z doskoku.
Luckaa a co ty! Wiesz ile dziesiąt zdjęć ja muszę zrobić żeby wyszło jedno nieporuszone? One ciągle się ruszają, a już zrobienie wspólnego zdjęcia graniczy z cudem.