B]Milutek[/B] gratuklacje.Sliczne dziewczynki.Zapraszamy teraz na rozpakowne mamuski;-)
Onna super fociaki.WIdze ze masz kojec taki jakjachce kupic.Z ilu elementow sie sklada?Ja chce kupic 8 elementowy a moj J mowi zobaczysz dwa kupimy i zlaczymy i bedie gicio.Ale jakos mi sie to nie widzi!!!Caly pokoj mi zajmie!Chyba wystarczy taki pojedynczy??
gastone - Twoja parka i dorosly synek rewelacja. Jak fajnie czekaja na jedzonko w tych fotelikach. Super że możesz mieć zdjęcia z nimi razem,rób dużo bo potem nie złapiesz w jednym miejscu

co do kojca to mamy 8elementowy z przęslami ( ta ki co można złożyć w harmonijkę - chcieliśmy latem na wieś wozić, żeby nam się dzieci po grzadkach nie rozlazły tylko mialy swoj plac zabaw

To co na zdjęciu to jesttylko 6 elementów, bo tyle miejsca w pokoju. * elementów całkiem sporo miejsca daje, chociaz jak masz wielki pokoj i chcesz np ochronic meble to możesz sobie dokupić elementów, ale czy drugie 8? Moj mąż wlaśnie bez konsultacji ze mną kupil drugi, jednym odgrodzimy szafę z przesuwnymi drzwiami, skoro nie da sie jejniczym "zamknąć" a drugi będzie w duzym pokoju jak będziemy chcieli coś przy dzieciach porobic i nie stresować się ganianiem za nimi. Można tym płotkiem odgrodzić też rtv albo kominek np, żeby dzieciaki nie nabroiły

. Ale czuję ze jak wstana to era kojca sie zskończy. Trudno tak dzieci ograniczać przestrzennie, my musimy bo mieszkanie ciągle nieprzystosowane na takich maych odkrywców ale powoli dzialamy w tym kierunku żeby ich puścić na wolność. jak się wtedy cieszą
milutek, słodkości Twoje, i od razu jakie piękne zdjęcia. U mnie przyszedł czas, że wracam do tych pierwszych zdjęć, ze szpitala np. Mam takie na której obok Asi lezy maść tormentiol, ta tubka wydaje się ogromna!!! ( one sie urodziły mając nieiwele ponad 40 cm