Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
śliczne szkraby! Oj dawno ich nam nie pokazywałaś, ale urosły i faktycznie teraz jest najfajniejszy wiek ) A ten słodki ciężarek to widać że dźwigasz z uśmiechem więc nie jest tak źle
B]Milutek[/B] gratuklacje.Sliczne dziewczynki.Zapraszamy teraz na rozpakowne mamuski;-)
Onna super fociaki.WIdze ze masz kojec taki jakjachce kupic.Z ilu elementow sie sklada?Ja chce kupic 8 elementowy a moj J mowi zobaczysz dwa kupimy i zlaczymy i bedie gicio.Ale jakos mi sie to nie widzi!!!Caly pokoj mi zajmie!Chyba wystarczy taki pojedynczy??
a to moje slodkosci [
Milutek gratulacje śliczne niunie takie kruszynki Onna super bombelki Gastone Ciebie zostawiłam na koniec i nie wiem co napisać. jestem zauroczona po prostu
Milutek slicznosci !!! Gastone cudo cudo cudo!!!! NO pieknie sie siostry soba zajmuja. a ja tez mam kojec juz kupiony 8 elementow i jest dosc duzy doo tego kupilam juz piankowe puzzle beda mieli chlopaki wybieg