reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

reklama
Cicha, jestem pod wrażeniem!! :-)

Stas ostatnio nie chciał usiąść przy stole przy jedzeniu:
- Stasiu, usiądź!
Staś nie siada
- Stasiu, usiądź!
Nic
- Stasiu!!
- ok, ok, juz siadam!

Skąd on się tego nauczył??

Wojtek miętoli platerek na palcu na jakimś "bardzo groźnym" skaleczniu. Miętoli i miętoli, więc wiecie, jak taki plaster wygląda - brudny i się odkleja. Wojtek się mu przygląda i pyta:
- Mamusiu, a czemu ten plasterek jest taki... szaro-brązowy i .... włochaty?

Tak dzieciaczkowe teksty wygrywają. Mateusz dzisiaj: Mamuś mogę iść do Radka?-Nie - No to się więcej nie będę ciebie słuchał i już nic ci nie kupię! - Synek a czy ty kiedyś coś mi kupiłeś? - Jeszcze nie:-D

Ania, ale Ty się zastanów, bo Matek może być kiedyś kasiasty i co będzie jak dotrzyma słowa? ;-)
A Olga do mnie "mamooo, jesteś fajna foczka". To chyba nie komplement? ;-)

Kasia komplement czy nie ale nie moge sie powstrzymac od smiechu.... wdzieczne skojarzenie nie powiem ;-):-)

Mati widze, ze znow tu krolujesz :-)

komplement...przynajmniej w ustach faceta...juz kilka razy skyszalam jak na fajne laski mowia foczki :-) :-D A Olga moze u tatusia podslyszala albo od brata :-D:-D ;-) hehehe

reklama
Do góry