reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GADU GADU, czyli co i jak mówią nasze dzieciaki ;)

No mój nie przekręca ale straszna z niego papla, wymawia wszystko bardzo ładnie;) głośno bo ma donośny głos jak ja;)

Pati taki język niepopularny dobrze jest znać gdyż łatwo znaleźć prace dobrze płatna nawet nie mając specjalnych umiejętności, tu cie wyszkolą a jeżyk jest ogromnym atutem.

reklama
oj to muszę się chyba wziąć za Izę bo ona nie wymawia r :no: ostatnio ćwiczyła wymowę "s" nawet jej wychodziło:-)

U Noemi w przedszkolu co jakis czas moga rodzice zostawac na "morgenkreis"-czyli zabawy,modlitwy itp.No i zawsze pod koniec dzieci dziekuje za cos Panu Bogu :) I uslyszalam dzis cos takiego " Dziekuje dobry boze ze moja mama zostala dzisiaj w morgenkreis ;) az normalnie mi sie lza zakrecila bo zaraz po tych slowach zostalam wysciskana i uslyszalam jeszcze cudowne "kocham Cie" :-)

reklama
Do góry