• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Wiolu , masz racje - jest tak jakbysmy sie od zawsze znaly ! :)

A poza tym chyba nie ma nic gorszego od takiej falszywej przyjazni o ktorej napisalas ,ze niby wielkie kolezanki a jedna druga obgaduje za plecami . Wiele razy sie na tym przejechalam i chyba dlatego nie potrafie sie zabardzo z nikim zaprzyjaznic.

(faktycznie nie w tym watku co trzeba piszemy ;) )

Kaju nie chwaliłaś się tylko ja Cię pociągnęłam za język no i jak się okazało kim jesteś to wymusiłam (ja + parę innych osób) fotki - nie mogłaś odmówić >:D >:D

reklama
Kaju nie musisz sie wstydzic ze masz wspanialy zawod, o ktorym wiele dziewczyn moze tylko pomarzyc!!! Dziewczyny potrafia byc tak zazdrosne ze czasem sie wstydze ze naleze do tej samej plci!!! Moze mi sie tylko wydaje ale na razie tylko tutaj na bb spotkalam normalne dzoiewczyny!!! Ja w Polsce nie mam kolezanek bo sie wszystkie poodwracaly ode mnie, nawet moja przyjaciolka z ktora sie od 2 klasy podstawowki przyjaznilam!!! Teraz jak ja spotkam i podejde do niej to ona nie wie jak ma sie zachowac a falsz wychodzi jej uszami!!!

A tak poza tym to wczoraj spotkalam dziewczyne ktora mi robila kwiaty do slubu (wiazanka, strojenie sali i kosciola).
Okazuje sie ze ona ma termin na 6 lipiec i spodziewa sie dziewczynki!!! Juz wczoraj wymienilysmy buziaczki ale jakos moj Allanek nawet nie drgnal! Moze laska nie w jego typie??
Oto nasze zdjecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry