Kaju ja tak samo byłam traktowana jak krecik ,jako dobra kumpela ale i mnie to odpowiadało ,może dlatego że nigdy nie byłam pięknością miałam za duże oczy (nazywali mnie żaba ) hi hi hi i wielkie usta ,nawet ksiądz się ze mnie nabijał .Ale przez to że miałam chłopaków kumpli wiem jak oni podfchodzą do ładnych dziewczyn .U nich jest wtedy jeden temat .Ale już pracując jako barmanka miałam dość facetów ,ich zaczepek i chęci umawiania się a także zakładów czy się z którymś prześpię .Nic im z tego nie wyszło i zaczeli mnie traktować jako kumpele Uffffff..... A przez ostatnie 2 lata pracowałam w zakładzie gdzie pracuja prawie same kobiety i powiem ci że chętnie wróciłabym do poprzedniego zawodu ,okropność ,Jedna na drugą donosi ,niby wielkie przyjaciółki a obrabiają się za plecami ,po prostu okropność .Także Kaju nie przejmuj się ,my tutaj jesteśmy szczere ,naprawdę jesteś piękną dziewczyną i żadna z nas drugiej niczego nie zazdrości a wręcz przeciwnie pomagamy sobie przecież nawzajem .Ja odkąd was poznałam to tak jakbym znała was od lat ,wiem że mogę wam wszystko powiedzieć ,to chyba ważne bo oprócz was mam tylko jedną taką przyjaciółkę na której mogę zawsze polegać i ona na mnie .
Także jeśli któraś będzie potrzebowała pomocy ,chętnie pomogę nie oczekując niczego wzamian. Ale sie rozpisałam i jeszcze nie tam gdzie trzeba .Zgóry przepraszam