• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Angelina Jolie moze sobie byc chuda jak patyk bo ja jej nie cierpie!!! Jak sie odchudza to sie niech nie zdziwi ze moze z dzidzia byc cos nie tak! Katie Holmes (nie wiem jak to sie pisze) nie robila zadnych ceregieli i przytyla dosyc sporo!!! Uwazam ze to lepiej! Chyba ze Angelina ma tak z natury ale ze zabrala meza innej to jej nie moge przetrawic! I nawet jej nie zazdroszcze jej kilogramkow w ciazy!!!!

reklama
no no KajaMaja-przeszło to moje najśmielsze oczekiwania-przecudonie wyglądasz na tych zdjęciach, malutki będzie miał super mamę bo wydaje mi się że szybko wrócisz do dawnej figury

Kaju, bardzo ładne te zdjęcia i pięęęęęknie na nich wyglądasz szczególnie na tym drugim ::)
Nie martw się napewno szybciutko wrócisz do formy, zwłaszcza że zamierzasz karmić cycem. Naprawdę jesteś bardzo ładną kobietą i masz bardzo nietypową urodę co chyba podnosi twoje notowania w tym zawodzie... czyż nie?

Ale jestescie kochane !
Wszystkie po kolei i kazda z osobna . Bardzo milo sie slyszy takie komplementy na swoj temat.... chociaz tak naprawde ja nigdy nie umialam przyjmowac komplementow. Balam sie ,ze ludzie je wypowiadajacy chca nimi cos osiagnac.
Oj moglabym napisac dlugasny post na ten temat ale nie chce was zanudzac .
W kazdym razie - pamietam jak Krecik kiedys napisala ,ze wszyscy faceci w kolo traktowali ja jako kumpla i tylko jako kumpla ... U mnie bylo odwrotnie . Faceci chcieli seksu ,a dziewczyny rozpowiadaly na moj temat niestworzone i bolesne plotki.
Do tej pory nie ufam ludziom i ciezko mi sie do nich zbliza. Wlasciwie to tylko w internecie potrafie sie tak uzewnetrznic ,bo na zywo to ja dzikus jestem.

Kasiek , czy mozesz mi podac jeszcze raz link o rozstepach ?
Mignal mi na chwile , zapomnialam go zapisac i teraz nie moge go znalezc ( sierota)

Kaju,szkoda,że kobiety często są okropne dla innych kobiet...zazdroszczą,osaczają,niszczą...mnie mama tak wychowała,a może to kwestia mojego charakteru,że NIGDY nie zazdrościłam innym! Może czasem tęskno patrzę na szczuplaczki,ale to chyba nie jest zły typ zazdrości, ;) nie życzę nigdy nikomu źle,to może się obrócić przeciwko mnie... Wyobrażam sobie co musiałaś czuć...ja z czystym sercem i szczerze mówię ci że jesteś piękna i to nie tylko zawnętrznie,z twoich wypowiedzi wynika,że fajna z ciebie dziewczyna! Głowa do góry i wiedz,że są jeszcze życzliwi ludzie na świecie :) chociaż wiadomo,na forum jest inaczej niż w prawdziwym życiu...ech...najważniejsze,ze na lipcówkach są same fajne i piękne babeczki :)

Kaju ja tak samo byłam traktowana jak krecik ,jako dobra kumpela ale i mnie to odpowiadało ,może dlatego że nigdy nie byłam pięknością miałam za duże oczy (nazywali mnie żaba ) hi hi hi i wielkie usta ,nawet ksiądz się ze mnie nabijał .Ale przez to że miałam chłopaków kumpli wiem jak oni podfchodzą do ładnych dziewczyn .U nich jest wtedy jeden temat .Ale już pracując jako barmanka miałam dość facetów ,ich zaczepek i chęci umawiania się a także zakładów czy się z którymś prześpię .Nic im z tego nie wyszło i zaczeli mnie traktować jako kumpele Uffffff..... A przez ostatnie 2 lata pracowałam w zakładzie gdzie pracuja prawie same kobiety i powiem ci że chętnie wróciłabym do poprzedniego zawodu ,okropność ,Jedna na drugą donosi ,niby wielkie przyjaciółki a obrabiają się za plecami ,po prostu okropność .Także Kaju nie przejmuj się ,my tutaj jesteśmy szczere ,naprawdę jesteś piękną dziewczyną i żadna z nas drugiej niczego nie zazdrości a wręcz przeciwnie pomagamy sobie przecież nawzajem .Ja odkąd was poznałam to tak jakbym znała was od lat  ,wiem że mogę wam wszystko powiedzieć ,to chyba ważne bo oprócz was mam tylko jedną taką przyjaciółkę na której mogę zawsze polegać i ona na mnie .

Także jeśli któraś będzie potrzebowała  pomocy ,chętnie pomogę nie oczekując niczego wzamian. Ale sie rozpisałam i jeszcze nie tam gdzie trzeba .Zgóry przepraszam

reklama
Prawda , sama fajne babki na lipcowkach . Bardzo dobrze trafilam ! :)
A przede wszystkim nasze dzieci dobrze trafily !!!  :D :D :D

Wiesz u mnie to bylo tak,ze zawsze z jakiegos glupiego powodu wyroznialam sie z tlumu , a to tym ze mam dosc oryginalna urode albo wzrostem ( cala podstawowke bylam najwyzsza w klasie ...) albo nietypowymi zainteresowaniami itd. a nie wiem czemu - mentalnosc polakow jest taka ,ze jak ktos gdziestam z czegos wystaje to trzeba go w leb grzmotnac ,zeby zrownal z reszta tlumu .

Przygadac , obgadac , wysmiac sie itd....
Ja nigdy nie uwazalam sie (i dalej tak jest) za jakas pieknosc (wrecz przeciwnie -mam cale mnostwo kompleksow) a mimo tego wiekszosc kobiet ,ktore spotkalam w zyciu traktowala mnie tak jakbym zawsze chodzila z zadartym nosem i musialyby mnie sprowadzic na ziemie.

No nic, nie bede was juz zanudzala ...
w kazdym razie nie chcialam pokazac zdjec zebyscie nie myslaly ,ze sie chwale  ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry