• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Oj dziewczynki , nie wyglupiajcie sie .
Nawet ja nie moge teraz patrzec na te fotki ,bo mi sie humor psuje !!!

Pokaze z checia jak juz wszystkie schudniemy . OK ?

reklama
ehh te rozstępy.... ::) KajuMaju może Cię to pocieszy...ja w pierwszej ciąży miałam rozstępy( i to na boczkach) nim pokazał mi się brzuszek  ;) mimo smarowania i w ogóle cudów niewidów mialy widocznie być i były :D za to przyjaciółka ktora przytyła bagatela 26kg nie miała ani jednego a brzusio jak pupa niemowlęcia  :) brzuszek miała naprawdę ogromny do dzisiaj pamietam jak się fajowo "toczyła"  ;)  i urodziła synka 4kg z hakiem  ;D dodam że nie smarowała się niczym (szcześciara) :) taka skóra...więc przyjmuje opcję że masz taki sam rodzaj skóry i będziesz miala brzusio cacunio  , bo brzusio masz juz naprawdę spory i wciąż śliczny  :) i tak zostanie i o!  ;D i jak to nie mozesz patrzeć  ::) oszalałaś? ja tam Ci mogę tylko pozazdrościć  :)  :)

oj aju, wykrecasz sie tu. zanim ja schudne to za duzo czasu minie,wiec nie marudz i szybko fotki dawaj, bo do przyszlego roku to ja nie wytrzymam ::) ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry