reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dziewczyny super wyglądacie!!! Aneczko sesja przepiekna, chyba nie ma kobiety, która patrząc na Ciebie nie chciałaby być w ciąży :) Ja opuchlizny nie widzę... może nabrałaś troszkę ciałka ale to chyba większość z nas "zdrowo" wygląda ;) ::)

może mi się wydawało.... zresztą każda troszeczke musi spuchnąć w tym okresie a Aneczka bardzo ładnie wygląda

Wiolciu u mnie cały czas nie widać ;)wokół kostek mam baaardzo opuchnięte nogi.

w weekendy nie pracuję a też mam spuchnięte, cóż taki urok... Licżę na to, że po porodzie wszystko minie jak ręką odjął ;) Jak to jest, że jedne puchną a inne nie ???

K@SIEK zatrzymuje nam się woda w organiźmie ,dlatego mój gin kazał mi brać CALCIUM GLUCONICUM ,trochę pomaga .Ja ogólnie wyglądam jak jedna wielka opuchlizna przez to że jestem raczej otyła i do tego jeszcze ciąża ale wszyscy twierdzą że ładnie wyglądam .NIECH IM WISI ,NIE BĘDE SIĘ SPRZECZAĆ ;D :laugh:

reklama
OLU naprawdę nie mam skąd wziąść zdjęć ,Już drugi dzień proszę moją szwagierkę żeby mi przysłała emailem zdjęcia z komuni ale niestety jak grochem o ściane .Zobaczymy czy się zlituje nad ciężarną ;D bo jak na razie widzę że nawet szwagierka też nie

Do góry