• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dziewczyny super wyglądacie!!! Aneczko sesja przepiekna, chyba nie ma kobiety, która patrząc na Ciebie nie chciałaby być w ciąży :) Ja opuchlizny nie widzę... może nabrałaś troszkę ciałka ale to chyba większość z nas "zdrowo" wygląda ;) ::)

może mi się wydawało.... zresztą każda troszeczke musi spuchnąć w tym okresie a Aneczka bardzo ładnie wygląda

w weekendy nie pracuję a też mam spuchnięte, cóż taki urok... Licżę na to, że po porodzie wszystko minie jak ręką odjął ;) Jak to jest, że jedne puchną a inne nie ???

K@SIEK zatrzymuje nam się woda w organiźmie ,dlatego mój gin kazał mi brać CALCIUM GLUCONICUM ,trochę pomaga .Ja ogólnie wyglądam jak jedna wielka opuchlizna przez to że jestem raczej otyła i do tego jeszcze ciąża ale wszyscy twierdzą że ładnie wyglądam .NIECH IM WISI ,NIE BĘDE SIĘ SPRZECZAĆ ;D :laugh:

reklama
OLU naprawdę nie mam skąd wziąść zdjęć ,Już drugi dzień proszę moją szwagierkę żeby mi przysłała emailem zdjęcia z komuni ale niestety jak grochem o ściane .Zobaczymy czy się zlituje nad ciężarną ;D bo jak na razie widzę że nawet szwagierka też nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry